David Dobrincu a reușit să o cucerească până și pe Andreea Marin! „Zâna Surprizelor”, fascinată de puștiul de 12 ani

Puștiul de numai 12 ani a reușit să se facă plăcut și iubibil în showbizul românesc. Și asta pentru că David Dobrincu este încă un copil, care spune lucrurilor pe nume într-un mod simpatic și sincer. Și, după ce multe doamne sau domnișoare din showbiz au fost încântate de el, având numai cuvinte de laudă la adresa lui, iată că a reușit să o cucerească până și pe Andreea Marin cu tot ceea ce face.

david dobrincu si andreea marin la podcast jpg

Andreea Marin îl apreciază enorm pe David Dobrincu

Cunoscută pentru cariera sa impresionantă în televiziune, dar și pentru evenimentele caritabile pe care le face, Andreea Marin a fost cucerită de puștiul minune, David Dobrincu. Cei doi au avut mai multe întâlniri în ultima vreme, iar cea mai recentă a fost marți, la Pro TV la emisiunea Vorbește lumea, în cadrul DDShow.

La 12 ani David Dobrincu se face remarcat de la o zi la alta prin ceea ce face în televiziune, dar nu numai. Puștiul-minune cântă, joacă în filme și seriale, pune voci pentru diverse producții de televiziune sau pelicule pentru marele ecrane, face sport, dansează și are propriul podcast, dar este și invitat la Vorbește lumea, unde are Quizz DDShow și pune întrebări vedetelor.

Se poate spune că tânărul a cucerit-o deja pe Andreea Marin, pe care a avut-o ca invitată în podcastul său, apoi ea l-a invitat la Gala Atipic Beauty 2023, ediția cu numărul 10, prezentată de aceeași Andreea Marin, săptămâna trecută.

Ce a învățat David Dobrincu de la Andreea Marin

Iar marți, Zâna Surprizelor a acceptat să meargă la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV și să răspundă chestionarului lui David Dobrincu, la rubrica sa, DDShow. Puștiul a primit o carte de-a Andreei, dar nu una oarecare, ci una cu autograf. Iar el, la rândul lui, i-a oferit invitatei un buchet imens de flori.

„Am învățat de la Andreea Marin că nu există nu se poate și cred că mai am multe de învățat de la ea, fiind un exemplu pentru noi toți", a spus David, pentru Click!.

 Andreea Marin a fost cucerită iremediabil de tânărul cavaler care s-a comportat că un adevărat gentleman bine crescut. David s-a bucurat că a revăzut-o pe Andreea Marin și cei doi se vor mai vedea, cu siguranță, și pentru alte proiecte în viitorul apropiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net