Andreea Marin dezvăluie rețeta pâinii care NU îngrașă:„E gata în doar 5 minute”

De-a lungul timpului, Andreea Marin, a dat dovadă de un stil de viață cât mai sănătos și o dietă echilibrată. Are propria ei grădină și oferă sfaturi admiratorilor care vor să cunoască diverse trucuri pentru a se menține într-o formă de zile mari. Recent, vedeta de televiziune, a oferit rețeta pentru pâinea care nu îngrașă, spune ea. 

Andreea Marin a dezvăluit rețeta pâinii care nu îngrașă / foto: Facebook
Andreea Marin a dezvăluit rețeta pâinii care nu îngrașă / foto: Facebook

În urmă cu ceva timp, pe contul ei de Facebook, Andreea Marin a postat rețeta pentru pâinea „sănătoasă”, care poate fi consumată mai ales de către cei care țin dietă. 

Ingredientele pentru pâinea care nu îngrașă

Vedeta a menționat că această rețete are nevoie doar de câteva ingrediente și necesită puțin timp de preparare: 

„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute!

Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).

Așadar:

- 65 g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar)

- 2 ouă întregi

- 2 linguri de unt topit

- o linguriță mică de praf de copt

- sare după gust

- eu adaug, așa cum vedeți și în fotografia 2, diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

- când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.

Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

Așa arată pâinea pregătită de Andreea Marin / foto: Facebook
Așa arată pâinea pregătită de Andreea Marin / foto: Facebook

E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților.

Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați rafinaţi și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult.”, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.   

Andreea Marin evită băuturile carbogazoase 

Prezentatoarea de televiziune a menționat faptul că nu este adepta sucurile carbogazoase sau a cafelei. Alege să practice, în schimb, cât mai mult sport atunci când timpul îi permite, dar mai are și alte câteva reguli importante care fac parte din viața sa

„Eu evit băuturile carbogazoase, nu beau cafea oricum, deși ea e permisă, e posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum.

Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauza bine motivată.

Seara mănânc cel mai târziu cu patru ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minim trei.

Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriţionista mea (...) care mi-a personalizat dieta în funcție de preferințele mele", a mai spus vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net