David Dobrincu, dublă realizare într-o singură seară! La doar 12 ani, impresionează prin tot ce face

Are doar 12 ani și este cunoscut, deja, pentru activitățile sale în televiziune, în muzică, în podcast, dar și în acțiuni caritabile. Iată că, pe 9 mai, simpaticul David Dobrincu a bifat o nouă realizare, de care părinții și frații lui trebuie să fie foarte mândri. Într-o singură seară, a participat la o gală caritabilă și a apărut și la TV. 

Andreea Marin si David Dobrincu nu sunt la prima colaborare
Andreea Marin si David Dobrincu nu sunt la prima colaborare

La numai 12 ani, impresionează cu talentele sale!

Toată lumea îl cunoaște pe David Dobrincu drept copilul-fenomen, care are o mulțime de talente și la 12 ani face foarte multe lucruri. Are o voce deosebită și a interpretat multe piese, dar și cover-uri după melodii celebre.

De asemenea, își împrumută vocea pentru a dubla personaje animate, are propriul podcast, pe Youtube, și propria rubrică la "Vorbește lumea". Și lista ar putea continua. Iată că în seara de 9 mai, David a bifat nu o realizare, ci două, căci în aceeași seară a fost la evenimentul "Gala Atipic Beauty 2023, ediția 10", prezentată de Andreea Marin, și, în același timp, telespectatorii îl vedeau pe micile ecrane, la Antena1, unde le gătea celor trei Chefi de la "Chefi la cuțite".

David Dobrincu se pricepe la multe
David Dobrincu se pricepe la multe

Puștiul-minune a acceptat să meargă la gala caritabilă, unde a îmbrăcat un costum special. „Ținuta mea a fost special creată pentru acest eveniment de către Filip Cezar, cel mai puternic brand de haine pentru bărbați. Sunt onorat să port această ținută de excepție și să fiu parte a acestui eveniment desosebit", a povestit David Dobrincu, atât despre ținuta sa, cât și despre evenimentul unde a fost invitat de Andreea Marin, amfitrioana acestuia. Și tot despre aceeași seară, a povestit cum s-a simțit și la "Chefi la cuțite", unde a gătit special pentru cei trei chefi.

David Dobrincu alaturi de protejata sa la Gala Atipic Beauty 2023
David Dobrincu alaturi de protejata sa la Gala Atipic Beauty 2023

„Această experiență rămâne în sufletul meu ca o amintire prețioasă, ca un moment în care am transformat bucătăria într-un teren de joacă și mi-a întărit dorința de a explora și mai mult această artă. Mulțumesc "Chef la cuțite" pentru o experiență memorabilă!

Simpaticul David Dobrincu se pricepe si in bucatarie
Simpaticul David Dobrincu se pricepe si in bucatarie

Am învins frica de necunoscut, mi-am folosit timpul liber într-un mod constructiv și mi-am întărit și mai mult convingerea că orice vis poate deveni realitate atunci când depui efort pentru el. Participarea mea la "Chef la cuțite" a fost o experiență palpitantă, plină de provocări și învățăminte, dar care m-a făcut să mă simt mândru de mine și de ceea ce am realizat.

David Dobrincu este un pusti foarte talentat
David Dobrincu este un pusti foarte talentat

Faptul că am luat cel mai prețios cuțit, rodul muncii mele, a fost o dovadă că atunci când pui suflet în ceea ce faci, muncești mult și crezi în tine, orice este posibil", a povestit puștiul pe care l-ați văzut în seriale ca "Vlad" sau "Clanul", sau în filmul "Tabăra", unde a avut un rol destul de mare. Proiectele pentru David Dobrincu continuă și sperăm să-l vedem în podcast și pe micile ecrane cat mai mult timp de acum încolo, căci puștiul promite că va deveni un tânăr remarcabil, care sigur va avea și mai multe proiecte în zona media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net