Ștefan Bănică JR, așa cum nu l-ai mai văzut! Cum arată celebrul artist în vacanța din Turcia cu familia

Ștefan Bănică JR (55 ani) se relaxează alături de familia să într-o binemeritată vacanță în Turcia, Antalya. Sunt imagini rare cu artistul, extrem de relaxat, care se bucură de peisajul feeric, de vară.

După un program încărcat, câteva zile de relaxare!", s-a confesat Ștefan Bănică JR pe rețelele de socializare. Sunt rare ipostazele în care celebrul artist apare în costumație de plajă, Bănică JR preferând să își țină departe de ochii curioșilor momentele petrecute în sânul familiei. La rândul său, soția sa, Lavinia Pârva ( 38 ani), a anunțat fericită că se află într-o vacanță în Antalya cu familia, postând încântată cât mai multe imagini din vacanța turcească în care se află ba alături de fiul ei, Alexandru (4 ani), ba la plajă, la mic dejun, sau în ipostaze hot, în costume de baie sexy, cu trupul ei de sirenă bine sculptat și admirat de fani.

Aveam nevoie de o vacanță așa că am ales o destinație perfectă pentru mine și familia mea! Ador diminețile de vară mai cu seama când mă aflu într-un loc superb, ca acesta!", a mărturisit Lavinia Pârva.

Ce face soția lui Bănică JR de arată atât de bine 

Pentru a se menține mereu impecabil, bruneta a declarat acum ceva timp pentru Click! că merge periodic la sala de sport și are grijă ca după ora 18.00 să nu mai mănânce mai deloc.

Îmi place să am grijă de corpul meu iar pentru asta fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Da, merg și la sală aproape zilnic. Am ținut și un regim alimentar atunci când am simțit că este cazul, dar în general sunt atentă la alimentație și încerc să nu mănânc după ora 18.00. Pentru a arăta bine pot să vă zic doar că trebuie să avem o gândire pozitivă, răbdare și multă iubire”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!

Au băiat de 4 ani

La jumătatea lunii mai, Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică JR, a împlinit 4 ani iar părinții lui i-au organizat o super petrecere, cu mulți invitați și personaje colorate.

„A fost o zi extrem de importantă pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc patru ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci, astăzi (n.r. sâmbătă), Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. O echipă de profesioniști, care a reușit să împlinească atât dorințele celor mari, cât și celor mici, la cel mai înalt nivel. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o să o uite. La mulți ani, minune”, a scris artista pe Instagram, după petrecerea organizată pentru băiețelul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net