EXCLUSIV Unde muncește Lavinia, soția lui Ștefan Bănică, și motivul pentru care nu mai poartă verighetă

Ultima actualizare:
Lavinia este și patroană, și fotomodel
Lavinia este și patroană, și fotomodel

Pandemia a pus lacătul pe scenă, așa că Lavinia Pârva a decis că trebuie să facă ceva pentru a aduce și ea bani în casă. S-a orientat spre o afacere care e și pe gustul ei, și adaptată pandemiei: un magazin online de haine pentru femei. Click! a surprins-o în zile diferite, mergând la atelierul de croitorie din zona Floreasca. Nu purta verigheta, lucru care a generat câteva bârfe. Soția lui Ștefan Bănică le-a combătut însă.

Îmbrăcată sport din cap până în picioare, încălțată în adidași, cu părul prins, nemachiată, fără bijuterii, nici măcar cercei, dar nici verighetă. Așa au surprins-o fotoreporterii Click! pe Lavinia Pârva (35 de ani), în două zile diferite, în timp ce solista mergea la noul ei serviciu, unde se implică trup și suflet. Este vorba despre un atelier de croitorie din zona Floreasca, unde prind viață hainele pe care le vinde online. Nu este însă pentru prima oară când soția lui Ștefan Bănică se afișează fără verighetă, așa că au apărut speculațiile unui divorț. Lavinia le-a combătut însă, într-o postare pe Instagram.

Soția lui Ștefan Bănică a explicat de ce a decis să nu poarte bijuterii. "Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Voi purtați tot timpul verighetele? Nu vă este frică că se lipește covidul de metal?", a scris Lavinia Pârva pe Instagram. Aceeași strategie a aplicat-o și Andreea Esca și, după ce a renunțat la verighetă din motive de igienă și protecție, au apărut și în cazul ei zvonurile unui divorț.

Medicul primar Ovidiu Peneş, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, ne-a recomandat să nu folosim în această perioadă cercei, lanțuri, și mai ales inele, brățări, ceasuri. Motivul? Acestea împiedică igienizarea corectă a mâinilor și riscăm să ne infectăm. Și unghiile e bine să fie poartă cât mai scurte, fără aplicații acrilice sau de alte tipuri care pot împiedica accesul dezinfectantelor și a spumelor de curățat.

Ștefan Bănică, alături de fiul și de soția lui
Ștefan Bănică, alături de fiul și de soția lui

Lavinia Pârva, despre atelierul de croitorie

„Am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică și îndrăzneață totodată. Și, pentru că mereu am simțit că frumusețea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretențioasă în ceea ce privește vestimentația mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie și am conceput prima colecția a brandului Lavinia Shop”, vorbește ea despre povestea acestei afaceri, în care îi este alături buna ei prietenă, Maria Grigoriu, fosta iubită a lui Bogdan Ionescu (Syda).


    Lavinia este și patroană, și fotomodel
Lavinia este și patroană, și fotomodel

Cât costă hainele din colecția Laviniei Pârva

Rochițe, buze, salopete, pantaloni, asta găsești în magazinul virtual al Laviniei Pârva. Prețurile nu sunt tocmai modeste: un hanorac costă 297 de lei, o pereche de pantaloni scurți, 190 de lei (redusă de la 220 de lei), o rochie de la 280, până la 500 de lei, o vestă 350 de lei și un costum de trening, 400-460 de lei. Model este chiar ea, care pozează în toate ținutele scoase la vânzare.

Citește și:

Motivul pentru care Andreea Esca nu mai poartă verigheta de o lună

Coronavirusul rezistă până la 5 zile pe bijuterii și o zi pe carton. Iată lista tuturor suprafețelor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net