Fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pârva, petrecere aniversară cu fast, la patru anișori! Uite cum a fost!

Petrecere mare, în acest weekend, în familia lui Ștefan Bănică Jr. (55 de ani) și a soției sale, Lavinia Pârva (38 de ani). Îngerașul lor, Alexandru, a împlinit frumoasa vârstă de patru anișori. Părinții micuțului nu au dorit ca această zi să treacă ca oricare alta, prin urmare, i-au organizat o petrecere aniversară, unde au fost invitați prieteni de vârsta fiului lor, pentru a se distra cum știu ei mai bine.

Lavinia Pârva este o mămică cât se poate de mândră! Pentru că a fost ziua sa de naștere a fiului său, sâmbătă, bruneta și soțul său, Ștefan Bănică Jr., nu au stat cu mâinile în sân și i-au organizat o petrecere aniversară, ca la carte.

Distracția și voia bună au fost, preț de câteva ore, ca la ele acasă. De la party nu au lipsit nici animatorii, care i-au făcut pe invitații prezenți la eveniment, dar și pe micuțul Alexandru, să se amuze copios de momentele artistice pe care aceștia le-au oferit.

Pentru că a fost un moment frumos în familia lor, artista a postat mai multe imagini, pe contul său de socializare, pentru a le arăta tuturor cum a fost ziua naștere a micuțului său.

„A fost o zi extrem de importantă pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci, astăzi (sâmbătă – n.r), Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. O echipă de profesioniști, care a reușit să împlinească atât dorințele celor mari, cât și celor mici, la cel mai înalt nivel. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o să o uite. La mulți ani, minune!”, a scris Lavinia Pârva, în urmă cu câteva ore, pe contul său de Instagram.

Lavinia Pârva, o mămică sexy

După ce a devenit mămică, cântăreața nu și-a neglijat deloc imaginea! Bruneta merge periodic la sală, pentru a avea un corp bine tonifiat. De asemenea, diva a trecut și pe medicul estetician, unde și-a făcut mici „ajustări”.

Click! spune

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva sunt împreună de mai bine de zece ani. În anul 2017, în Bulgaria, într-un cadru restrâns, avându-i alături doar pe cei apropiați inimii lor, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net