Lavinia Pârva, trup de zeiță! Orice femeie poate pune în practică secretul ei

#Exclusiv Click!

Lavinia Pârva (38 de ani) are un trup de zeiță la trei ani de la nașterea băiețului său, Alexandru Bănică. Însă, pentru a se menține mereu impecabil, bruneta a declarat pentru Click! că merge periodic la sala de sport și are grijă ca după ora 18.00 să nu mai mănânce mai deloc.

Ștefan Bănică Jr. (55 de ani) are cu ce se lăuda! Cu o soție frumoasă! În urmă cu puțin timp, Lavinia a postat pe conturile sale de socializare o imagine din sala de sport. Diva era îmbrăcată într-un echipament sportiv, mai exact într-o pereche de colanți de culoare neagră, dar și o bustieră care o avantaja enorm în partea de sus a corpului. De asemenea, în ambele mâini ținea două mere, semn că este foarte atentă la alimentație. Se pare că Lavinia Pârva a eliminat din meniu dulciurile, în favoarea fructelor, care sunt sănătoase și au vitamine.

Cum se menține în formă Lavinia Pârva

Contactată de Click!, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. ne-a dezvăluit care este secretul său.

„Îmi place să am grijă de corpul meu iar pentru asta fac sport și sunt atentă la ce mănânc. Da, merg și la sală aproape zilnic. Am ținut și un regim alimentar atunci când am simțit că este cazul, dar în general sunt atentă la alimentație și încerc să nu mănânc după ora 18.00. Pentru a arăta bine pot să vă zic doar că trebuie să avem o gândire pozitivă, răbdare și multa iubire”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!

Lavinia Pârva, atentă la imaginea sa

Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă pe data de 16 mai 2019. Bruneta a adus pe lume atunci un băiețel perfect sănătos pe care l-au numit Alexandru Bănică și pe care nu îl afișează deloc pe rețelele de socializare. Se pare că atât artista, cât și soțul său, Ștefan Bănică Jr. preferă foarte mult discreția atunci când vine vorba de viața lor de familie.

După ce a devenit mamă, Lavinia Pârva a simțit să facă anumite schimbări în ceea ce privește aspectul său fizic. Astfel, artista a ajuns să frecventeze des saloanele de înfrumusețare, sala de sport, dar a luat și decizia să își mărească bustul.

Lavinia Pârva, mariaj discret

Simpatica artistă și Stefan Bănică Jr. sunt împreună din 2011, din perioada în care vedeta Antenei 1 era încă în mariajul cu Andreea Marin. Astfel că după divorțul celor doi, în 2013, Lavinia și Ștefan au confirmat oficial idila lor amoroasă care începuse încă din perioada când bruneta era în calitate de concurentă la emisiunea „Dansez pentru tine”, iar Ștefan Bănică prezenta show-ul împreună cu Iulia Vântur..

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat între cei doi, pentru că în 2017, cei doi au ales să se căsătorească, în secret, în Bulgaria, doar în prezența celor dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net