Dana Budeanu, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum s-a afișat vedeta chiar de ziua ei

Considerată una dintre cele mai tranșante și dure femei din România, creatoarea de modă lasă gardă jos atunci când se petrec momente emoționante în viața ei, sau a celor dragi. Recunoștința este un sentiment care o încearcă deseori pe Dana Budeanu, și nu se teme să-l expună atunci când este cazul. 

Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute femei din România / foto: Captură YouTube
Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute femei din România / foto: Captură YouTube

Recent, în urmă cu doar câteva zile, Dana Budeanu și-a serbat ziua de naștere. Cu un tort în brațe și o rochiță lejeră, de vară, vedeta a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii din online. 

Dana Budeanu, fericită și liniștită de ziua ei 

Deși majoritatea oamenilor o consideră o persoană puternică, tranșantă pentru felul în care spune lucrurilor pe nume, vedeta are momente în care renunță la această atitudine și își permite să trăiască la maximum momentele importante din viața ei. 

În urmă cu doar câteva zile, creatoarea de modă a celebrat încă un an în plus vieții sale, astfel că acest eveniment nu a rămas neîmpărtășit cu oamenii care o admiră.

Dana Budeanu, o mamă împlinită! 

În ciuda faptului că este considerată o persoană cu o personalitate dură, inima Danei Budeanu este umplută de fericire și împlinire de către cele două fiice - Maria și Dana, pe care le are cu fostul soț, Radu Budeanu. 

„Am renăscut odată cu doua inimioare ce s-au grăbit să mă ţină-n braţe şi să-mi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu… Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva…şi n-avem voie să-i dezamăgim nicio secundă despre asta…

Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot…şi se urca încet, cu piciorușele şi mânuțele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi părinți…

Doar cei ce avem copii suntem datori…lor…pentru totdeauna…datori să-i facem fericiți cu orice preț…Alte datorii nu avem în viața asta faţă de nimeni şi nimic…”, scria Dana Budeanu în social media, anul trecut, când copilele ei împliniseră 18 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net