„Voi știți unde a umblat Monica?” Dana Budeanu, reacție spumoasă după ce s-a aflat că Monica Bîrlădeanu are o relație cu Valeriu Gheorghiță

Ultima actualizare:

Deja celebra creatoare de modă, Dana Budeanu, a reacționat nu tocmai frumos atunci când a aflat că actrița Monica Bîrlădeanu trăiește o poveste de dragoste cu medicul Valeriu Gheorghiță, fostul responsabil de campania de vaccinare anti-covid.

Dana Budeanu, reacție spumoasă după ce s-a aflat că Monica Bîrlădeanu are o relație nouă
Dana Budeanu, reacție spumoasă după ce s-a aflat că Monica Bîrlădeanu are o relație nouă

Dana Budeanu tună, fulgeră și este convinsă că relația celor doi nu va fi una de durată pentru că medicul nu se ridică, crede ea, la nivelul Monicăi Bîrlădeanu la niciun capitol.

„Nu e pregătit deloc”

Mai multe imagini cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au apărut în presă. Cei doi au fost surprinși într-un jacuzzi, în Bulgaria. Dana Budeanu crede că actrița nu are ce căuta în vacanță într-o țară cum ar fi vecina de la sud a României.

„Anunț populația că o cunosc pe Monica. Vom fi răzbunați. Că să nu pățească rău el, trebuie să se uite la toate verdictele despre mafioți. Nu e pregătit deloc. Uite, după astfel de experiențe, bărbații aleg altă cale. Nu că vom fi răzbunați, dar toată lumea va fi răzbunată. Uitasem de el.

E ca în desenele cu Tom şi Jerry, când băga peștele în gură și scotea scheletul, acesta e Gheorghiță. Dragostea învinge, ori e ori nu mai e deloc. Asta se va întâmpla. Memorați, e frumos să suferi din dragoste. Nu mai mergeți la bulgari domnule Gheorghiță, dv. nu știți pe unde a fost Monica.

Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viață ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Gheorghiță

După apariția imaginilor intime cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, actrița a confirmat relația pentru a pune capăt din fașă oricărei speculații.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a spus actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net