Dana Budeanu, acuzații dure împotriva unei categorii de profesori care fac grevă: „Peste 50% din ei fac asta”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu nu se dă în lături de la a-și face cunoscute opiniile despre protestele recente din învățământ. Vedeta a transmis un nou mesaj profesorilor care au ieșit în stradă pentru a-și cere dreptul la salarii adecvate. Iar de această dată, declarațiile Danei Budeanu sunt țintite, în special, către profesorii de matematică.

Dana Budeanu, nouă declarație țintită către profesori / FOTO: captură Antena 3
Dana Budeanu, nouă declarație țintită către profesori / FOTO: captură Antena 3

Dana Budeanu nu se dă deloc în lături de la a-și face cunoscute publicului opiniile despre greva recentă din sistemul educațional. 

În timp ce greva din sistemul de învățământ continuă chiar și la această oră, iar mulți profesori merg ân stradă pentru a protesta împotriva salariilor prea mici, Dana Budeanu a venit cu o declarație dură, mai ales la adresa profesorilor de matematică.

Mai precis, în timpul apariției la un post TV, Dana Budeanu a spus că jumătate dintre profesorii de matematică nu se prezintă la ore decât pentru a cere elevilor să transcrie o lecție. Potrivit vedetei, aceștia nu au un interes real pentru ca cei mici să învețe exercițiile de matematică, iar în momentul în care elevii au probleme cu materia, profesorii îi sfătuiesc să meargă la meditații.  

„Peste 50% dintre profesorii de matematică din țara asta intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția. Apoi, la ora următoare, le spun că nu se descurcă și că au nevoie de meditații. Repet, peste 50% din profesoriii de matematică fac asta”, a declarat Dana Budeanu la România TV.  

Dana Budeanu, declarații dure la adresa profesorilor de matematică

Vedeta nu s-a rezumat doar la acuzațiile de dezinteres și de manevrare subtilă a elevilor spre meditații. Dana Budeanu a continuat, exprimându-și opinia despre alegerile profesorilor din timpul campaniilor electorale. Potrivit acesteia, profesorii ar avea parte din vină pentru situația grea din sistemul educațional, pentru că au dorit să voteze „intelectual”. „Vă era rușine să votați PSD. Să nu votați PSD-ul că vă faceți de râs”, a declarat Dana Budeanu.

Mai mult decât atât, Dana Budeanu a mai declarat că ultimii 8 ani de zile au fost dezastruoși pentru sistemul educațional din țara noastră. Potrivit acesteia, proiectul „România Educată” nu a adus niciun beneficiu școlii românești. Vedeta a spus că, având copii înscriși la școală în acești ani, a avut prilejul să vadă cum a decăzut sistemul de învățământ.  

„Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proiectul România Educată! Vorbesc despre cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual.

Ați votat HoHa, Marele Alb. Că vă era rușine să votați PSD. Să nu votați PSD-ul că vă faceți de râs. În cabina de vot, în cancelarie. Să-i votați pe ăștia care v-au dat un scuipat nobil. Că sunteți inelectuali”, a spus Dana Budeanu.

image
image
image
image
image
image
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
Daniel Pavel a declarat că este pregătit să trăiască toată viața alături de aleasa inimii lui
casa iubirii png
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
image
actualitate.net