Dana Budeanu și-a arătat posteriorul în costum de baie! La 44 de ani, nu are strop de celulită

Creatoarea de modă Dana Budeanu (44 de ani), cunoscută pentru pozițiile sale publice pe diverse teme, considerată una dintre cele mai tranșante și dure femei din România, și-a pus fanii pe jar după ce a publicat o imagine în costum de baie pe pagina sa oficială de Instagram! Vedeta nu are pic de celulită! 

Dana Budeanu s-a pozat în costum de baie / Foto: Instagram
Dana Budeanu s-a pozat în costum de baie / Foto: Instagram

Cu siguranță nu i-ai da 44 de ani! Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute voci din social media datorită faimoasei rubrici „Amețitele și Mafioții”, a reușit să rămână relevantă la capitol stilistic, de când a apărut pentru prima oară în lumina reflectoarelor, unde poartă ținute care mai de care mai îndrăznețe. 

Recunoscută pentru stilul său, de unde nu lipsesc decolteurile, fustele scurte și pantofii cu toc înalt, iată că de această dată creatoarea de modă a uimit din nou, dar nu cu o ținută, ci cu o apariție în costum de baie! Vedeta a publicat o fotografie pe contul său personal de Instagram, unde apare lângă o piscină, bucurându-se de soare și ... fără pic de celulită! 

Dana Budeanu, în costum de baie pe rețelele sociale

Creatoarea de modă nu are pic de celulită! / Foto: Instagram
Creatoarea de modă nu are pic de celulită! / Foto: Instagram

Ceea ce nu ar trebui să ne mire, cu toate că Dana Budeanu a declarat că nu face eforturi pentru a-și menține silueta, că nu poate trăi fără măcar doi burgeri pe lună, sau pizza cu salam picant și mănâncă mult dulce:

Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să «trag» de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, scria Dana Budeanu, la un moment dat, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net