Ce a făcut Vlad Pascu în Vama Veche, cu puțin timp înainte să-i ucidă în accident pe cei 2 studenți. Imagini scandaloase cu șoferul drogat!

Întreaga țară a rămas șocată de tragedia care s-a produs la 2 Mai, iar parcă nu poate să treacă o zi de la acest incident terifiant fără să apară noi informații uluitoare despre șoferul drogat care a produs accidentul. Acum, există detalii noi de la rezultatele toxicologice.

Șoferul fusese surprins de camerele de luat vederi din Vama Veche
Șoferul fusese surprins de camerele de luat vederi din Vama Veche

Este practic imposibil să nu fi aflat până acum despre tragedia produsă pe litoral, la 2 Mai. Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de numai 19 ani, se afla la volanul mașinii sale, conducând sub influența mai multor tipuri de droguri extrem de periculoase, când a intrat într-o curbă periculoasă și a spulberat un grup de 8 tineri.

După cum probabil că știți deja, acest incident terifiant a provocat moartea a doi tineri, care au decedat pe loc, în timp ce alți trei sunt răniți grav. Șoferul nici măcar nu a oprit mașina pentru a chema o ambulanță la fața locului.

Ei bine, de la producerea acestui accident tragic, au ieșit la suprafață noi detalii șocante despre șofer, care se pare că era dependent de droguri, chiar având în trecut probleme cu legea, din cauza acestui lucru. Iar la începutul acestui an, el fusese dus în Olanda de către tatăl său, la o clinică de dezintoxicare.

Vlad Pascu, surprins de camerele de luat vederi cu puțin timp înainte de accident

În noaptea în care a avut loc tragedia, camerele de luat vederi din Vama Veche l-au surprins pe Vlad Pascu la ora 00:19, însoțit de mai multe persoane. Peste puțin timp, la ora 00:40, un apel la 112 reclama faptul că există un șofer care conduce haotic pe străzile stațiunii. Peste doar câteva ore, șoferul drogat intră în curba în care lovește grupul de 8 studenți, ucigând 2 dintre aceștia, potrivit Antena 3 CNN.

Potrivit rezultatelor de la testele toxicologice, Vlad Pascu avea în organism peste 3 tipuri de droguri. Printre substanțele consumate de acesta se numără cocaină, metamfetamină și amfetamină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net