Noi acuzații la adresa tatălui șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai: „Este ciudat”

Ultima actualizare:

Ies la iveală noi informații despre familia lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis, în weekend, doi tineri, în urma unui grav accident rutier care s-a produs între localitățile 2 Mai și Vama Veche.

Tatăl lui Vlad Pascu ar avea prieteni în poliție / foto: arhivă
Tatăl lui Vlad Pascu ar avea prieteni în poliție / foto: arhivă

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, spune că tatăl lui Vlad Pascu l-ar fi cunoscut pe șeful Poliției Rutiere, unul dintre cei demiși după tragicul accident, speculându-se că acesta ar fi încercat să îl „spele!” pe șoferul drogat.

„Noi nu am făcut acuzaţii, am prezentat informaţii pe care le-am primit de la colegii noştri - cei care sunt detaşaţi şi cei care îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Constanța - şi am făcut o analogie referitoare la elementele din cronologia acestei drame, pentru că nimeni nu a vorbit nici în cadrul conferinţei de presă organizată de şeful IPJ Constanța şi nici ulterior despre primul moment care s-ar putea să fie momentul crucial în tot acest film, pentru că a fost momentul în care a fost oprit vineri seară pentru prima dată acest tânăr, în Municipiul Constanța.

Ulterior, după acel apel la 112, la aproximativ două ore a fost identificat de acea patrulă de ordine publică pe raza staţiunii Vama Veche. Legat de primul moment, nu avem niciun fel de informaţii şi este chiar ciudat că, după cinci zile, cu toate că fiecare episod al acelei nopţi a fost tratat în detaliu, vedem că nimeni nu vorbeşte absolut nimic.

Cel puţin din perspectiva acuzaţiilor aduse de ofiţerii Corpului de Control la adresa agentului de ordine publică, trebuiau să subziste şi în sarcina celor care l-au oprit vineri seara, nu sâmbătă dimineaţa. Însă nimeni nu spune absolut nimic.

Noi am primit câteva informaţii referitoare la faptul că acea acţiune a avut drept scop informarea conducătorilor auto despre noul cadru legislativ, despre faptul că în momentul în care comiţi o infracţiune de ucidere din culpă la volanul maşinii şi eşti sub influenţa alcoolului sau a drogurilor vei primi pedeapsa cu executare”, a spus Cosmin Andreica, la Digi 24.

Șeful Poliției din Constanța ar fi fost inclusiv la locul accidentului

Mai mult, Andreica susține că șeful Poliției Rutiere din Constanța ar fi fost în locul unde a avut loc tragedia, unde au fost ample discuții despre caz.

„Am dubii din ce în ce mai mari cu privire la ce s-a întâmplat vineri seara. Dacă atunci constatau lipsa RCA, mașina nu se mai deplasa. Din unele date pe care le-am primit, la acea acțiune, el a fost oprit și i s-a comunicat cu privire la modificările legislative pentru șoferii drogați, o acțiune de informare. Înțeleg că a fost la fața locului și șeful serviciului rutier. Înțeleg că discuțiile au fost mai ample și că șeful serviciului rutier l-ar fi cunoscut pe tatăl acestui tânăr”, spunea președintele Europol, astăzi, într-un interviu, potrivit sursei menționată mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net