Marian Godină, reacție dură cu privire la accidentului din localitatea 2 Mai: „Trebuie demiși”

Întreaga țară a rămas uluită de tragedia care a avut loc la 2 Mai, unde un tânăr cu vârsta de doar 19 ani a ucis două persoane. Acesta se afla la volan, iar după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 trecători, doi dintre aceștia și-au pierdut viața. Polițistul Marian Godină vine acum cu o declarație dură la adresa polițiștilor care nu l-au testat pe tânăr pentru consumul de droguri, iar apoi l-au lăsat să urce la volan.

Tânărul a ucis 2 persoane
Tânărul a ucis 2 persoane

Tragediile se țin lanț în România în această perioadă, iar întreaga țară a rămas uluită de situația șocantă care a avut loc la 2 Mai. Acolo, un tânăr cu vârsta de doar 19 ani a ucis 2 persoane, iar, ulterior, s-a descoperit că acesta este dependent de droguri. Tânărul se afla la volan, iar după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 trecători, doi dintre aceștia și-au pierdut viața. Acum, Polițistul Marian Godină vine acum cu o declarație dură la adresa polițiștilor care nu l-au testat pe tânăr pentru consumul de droguri, iar apoi l-au lăsat să urce la volan.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, motivul halucinant pentru care polițiștii din trafic nu l-au testat pe tânăr pentru consumul de droguri este faptul că în întreg sudul litoralului ar exista un singur asemenea aparat, iar, momentan, polițistul care îl folosește este în concediu. Pe pagina s-a de Facebook, Marian Godină a avut o reacție dură la această situație.

Marian Godină, despre tragedia de la 2 Mai

„Sunt sigur că nu s-a găsit acolo un aparat drug test, de aceea și cred că trebuie demiși șefii polițistului de la mic la mare, până la șeful Poliției Române.

Pentru că e de neconceput ca în plin sezon estival, într-o stațiune care nu e renumită pentru consum de suc de soc, poliția să nu aibă câteva aparate drug test.

În altă ordinde de idei, pentru că tot văd că unii (în special polițiști) găsesc lipsa acelui aparat drept scuză, las aici articolul 22 indice 1 din OUG 195/02 în care e prevăzut că șoferul putea fi dus la spital în vederea recoltării de sânge și putea fi lăsat fără permis până a doua zi la ora 8, doar în urma examinării medicale. (făcute desigur de medic, nu de polițist)

Art. 22 (1) Retragerea permisului de conducere se dispune de către poliţia rutieră şi în cazul în care titularul acestuia nu a putut fi supus testării în vederea stabilirii concentraţiei de alcool pur în aerul expirat sau testării preliminare a prezenţei în organism a unor substanţe psihoactive, iar în urma efectuării examinării medicale s-au constatat elemente clinice sugestive consecutive consumului recent de băuturi alcoolice sau de substanţe psihoactive, cu ocazia procedurii de recoltare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei ori a consumului de substanţe psihoactive, eliberându-se o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulaţie.

(2) Retragerea permisului de conducere se dispune până la ora 8.00 a zilei următoare, dar nu mai puţin de 12 ore”, a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net