Declarațiile sfâșietoare ale tatălui copiilor aruncați de la fereastră de către mama lor: „Am întrebat-o ce are..”

Întreaga țară a rămas șocată după gestul extrem al unei tinere mame în vârstă de doar 23 de ani. În noaptea de duminică spre luni, aceasta și-a aruncat ambii copii de la fereastra unui hotel din Botoșani, iar cel mai mic dintre aceștia, în vârstă de doar 2 ani, a murit pe loc. Înainte de a face acest gest, femeia a trimis un mesaj șocant tatălui copiilor, iar acum avem și declarațiile îndurerate ale acestuia.

Femeia este acum internată la secția de Psihiatrie
Femeia este acum internată la secția de Psihiatrie

O tânără mamă în vârstă de numai 23 de ani a șocat întreaga țară cu gestul extrem pe care l-a făcut. În noaptea de duminică spre luni, aceasta și-a aruncat ambii copii de la fereastra unui hotel, iar cel mai mic dintre aceștia, în vârstă de doar 2 ani, a murit pe loc. Celălalt este cu un singur an mai mare, iar acum este în stare gravă. Inițial, femeia dorea să se sinucidă, însă negociatorul poliției a reușit să o facă să se răzgândească. Înainte de a face acest gest extrem, femeia a trimis un mesaj șocant tatălui copiilor, iar acum avem și declarațiile îndurerate ale acestuia.

Potrivit informațiilor celor de la Antena 3 CNN, tatăl copiilor a a avut primele declarații despre cele întâmplate. „Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a declarat îndurerat tatăl copiilor, potrivit sursei citate.

Femeia trimisese un mesaj terifiant bărbatului

În ce privește mesajul la care se referă bărbatul, acesta este unul cu adevărat terifiant. „Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio”, a scris aceasta tatălui copiilor.

În acest moment, femeia este internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromatii, unde va fi supusă unei expertize medio-legale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net