VIDEO Scene șocante în Botoșani. O tânără mamă și-a aruncat copiii de la fereastra unui hotel

Ultima actualizare:

Scene șocante au avut loc în noaptea de duminica spre luni în Botoșani. O tânără mamă și-a aruncat amândoi copiii de la fereastra unui hotel. Cel mai mic, în vârstă de doi ani a murit, iar cel de-al doilea copil, cu un an mai mare este în stare critică. Poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle ce a determinat-o pe mama în vârstă de 23 de ani să recurgă la acest gest.  

image

Recepționerul: „Pe amândoi deodată”

Tragedia a avut loc la Hotelul Tineret din Botoșani. Femeia era cazată cu cei doi copii de doi și trei ani. În timpul nopții, ea și-a aruncat amândoi copiii de la fereastra camerei. Paznicul hotelului a auzit zgomotul și când a ieșit afară i-a văzut pe copii pe caldarâm. Și recepționerul a văzut când a căzut ceva de la etaj.

„Am văzut când a căzut, eu am crezut că e un cearşaf. Si-a aruncat copiii, eu am ieşit afară. Pe amândoi deodată”, a povestit bărbatul în stare de șoc.

Potrivit Monitorul de Botoșani, femeia și-a luat copiii în brațe în timp ce dormeau și s-ar fi aruncat o dată cu ei de la fereastra camerei. Ea a rămas pe un acoperiș, în timp ce micuții au fost scăpați pe beton.

Mama a amenințat două ore că se sinucide

La fața locului au ajuns două Ambulanțe. În timp ce salvatorii îi resuscitau pe cei mici, mama copiilor amenința de la etaj că își va pune capăt zilelor. Polițiștii sosiți și ei la fața locului au încercat să o convingă pe femeie să renunțe la gestul sinucigaș, iar pompierii au întins mai multe saltele. Două ore au durat negocierile, potrivit presei locale.

Cel mai mic dintre copii, în vârstă de doi ani a fost declarat decedat la fața locului. Băiețelul de trei ani a fost transportat la Iași. Este în comă profundă, iar medicii sunt foarte rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

„Nu vreau să merg la pușcărie”

Femeia, în vârstă de 23 de ani este de loc din comuna Albești. Duminică seara, femeia a reușit să îl convingă pe recepționer să îi dea o cameră pentru o noapte în ciuda faptului că nu avea asupra ei niciun act de identitate. Ea a spus că a pierdut ultimul microbuz spre casă. Era foarte tristă, iar acest lucru i-a determinat pe angajații hotelului să îi dea o cameră la etajul 2 al hotelului.

Peste noapte a recurs la gestul șocant. Polițistul care a negociat cu femeie la fața locului a declarat că aceasta era extrem de tulburată.

„Era foarte agitată, era foarte emoțională. Repeta obsesiv `ce am făcut, îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu vreau să merg la pușcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt nebună`”.

După două ore de negociere, femeia a fost coborâtă în siguranță, apoi a fost transportată la spital și internată la secția de psihiatrie.

Un mesaj „urât”, care se termina cu „Adio”

Soțul femeii și tatăl celor doi copii se afla duminică în București. Este în stare de șoc și a declarat anchetatorilor că în timpul nopții a primit un mesaj „urât” de la soția lui care se termina cu ”Adio!”. Bărbatul a mai spus că a încercat să ia legătura cu ea de mai multe ori, fără succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net