Motivul care ar fi împins-o pe tânăra mamă din Botoșani să se arunce de la etaj cu tot cu copii: „Regret că m-am măritat cu tine. M-ați luat de fraieră”

Ultima actualizare:

Ies detalii tulburătoare la iveală despre tânăra mamă care a sărit de la etajul hotelului în care era cazată, alături de cei doi copii ai săi de 2, respectiv 3 ani. Înainte a recurge la gestul inexplicabil, femeia i-a trimis soțului său un mesaj șocant în care i-a spus ce avea pe suflet și și-a luat adio. 

crima botosani (1) jpg

În rândurile sale, potrivit informațiilor oferite de gandul.ro, femeia i-a transmis bărbatului că regretă că s-a căsătorit cu el și că, de multe ori, a renunțat la cele necesare copiilor pentru a-i da banii lui și, cel mai probabil, celor din familie. 

Tânăra mamă, mesaj șocant pentru soț

Astfel că, înainte de a se arunca de la etajul 2 împreună cu cei doi copii, tânăra mamă din Botoșani i-a transmis următoarele lucruri soțului său, scrie sursa citată:

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îți doresc ca toți banii pe care o să îi ai de acum, să îi păstrezi să-ți pui pe piept… că niciodată nu ți-au ajuns…

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era că voiam să scap de acasă… atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper sa fii fericit fără noi, adio. Eu am încercat sa fac totul pentru voi, ( tu, mama, tata și etc, etc). Am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele, să aibă toți și voi toți m-ați luat de fraieră…”. 

Imediat după aceea, la scurt timp, femeia s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. În urma impactului cu asfaltul, cel mic a murit, iar cel mare, de 3 ani, se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea lui.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 20.08.2023, IPJ Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, și-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, și amenință că se va sinucide. Cei 2 minori au fost transportați la spital, în stare gravă. La fața locului s-a deplasar un negociator, care a purtat discuții cu femeia.

Minorul, în vârstă de 2 ani, a decedat la spital. Femeia a fost coborâtă în siguranță si transportată la spital (sub supravegherea polițiștilor), pentru investigații medicale. Ulterior, aceasta a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net