„Şi Loredana a fost abuzată, a trăit într-un mediu nociv”. Declarații tulburătoare despre ucigașa Alinei

A trecut mai bine de o săptămână de la şocanta crimă de la Saturn, dar comentariile pe marginea ei încă mai continuă. Avocatul din oficiu al criminalei spune că şi aceasta e, la rândul său, o victimă, informează adevarul.ro. 

Loredana  Atănăsoaie  a fost prinsă  la câteva ore  după crimă. FOTO: Adevărul/ Facebook
Loredana Atănăsoaie a fost prinsă la câteva ore după crimă. FOTO: Adevărul/ Facebook

Ion Cristian, avocatul din oficiu al Loredanei Atănăsoaie, fata de 18 ani care şi-a ucis prietena în Saturn, susţine că tânăra provine dintr-un mediu social dezorganizat şi este la rândul său victimă. „De curând a fost, într-o oarecare măsură, abuzată. În acest sens, urmează să solicităm să se administreze probe, inclusiv să se realizeze o anchetă socială cu privire la persoana ei şi la mediul din care provine, iar pe de altă parte să se efectueze o expertiză psihiatrică, care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârşirii faptei. Provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri astfel încât să i se pară mai mult sau mai puţin normal ceea ce s-a întâmplat. Regretă ce s-a întâmplat, numai la asta se gândeşte, şi-a omorât cea mai bună prietenă şi, dincolo de instanţa de judecată, nu ştie dacă va fi iertată vreodată de instanţa supremă”, a relatat avocatul pentru vremeanoua.ro. 

Reprezentatul legal al fetei a mai spus că fata a început să conştientizeze gravitatea faptelor şi că puşcăria este locul în care trebuie să se afle. „Începe să conştientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor. Acesta este motivul pentru care nici nu a contestat măsura preventivă şi a înţeles că trebuie să rămână după gratii pentru că reprezintă un pericol. Asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educaţie”, a mai spus avocatul care aparţine de Baroul Constanţa, acolo fiind reţinută tânăra. 

Avocatul a relatat şi ce i-a povestit clienta sa referitor la crimă. El a recunoscut că ea riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare. „În perioada în care a stat în cameră, a fost o luptă continuă cu victima, nu a săvârşit fapta şi, apoi, a stat o perioadă şi a plecat din cameră. A înjunghiat-o şi ulterior s-au bătut, s-au agresat reciproc. Această perioadă a durat aproximativ o jumătate de oră. Urmează ca în aceste 30 de zile de arest, cel mai probabil, să se administreze şi alte probe, ulterior, după administrarea acestora şi finalizarea anchetei, dosarul va fi înaintat instanţei de judecată, respectiv Tribunalul Constanţa, cu rechizitoriul aferent. Încadrarea juridică, la acest moment, e omor, închisoarea e de la 10 la 20 ani”, a mai spus avocatul Ion Cristian, conform sursei citate. 

Alina Ciobanu a fost  înmormântată joi
Alina Ciobanu a fost înmormântată joi

În noaptea de 5 spre 6 august, Loredana Atănăsoaie, o fată de 18 ani din comuna Cozmeşti (Vaslui), şi-a ucis, după o ceartă, cea mai bună prietenă, pe Alina Elena Ciobanu (18 ani), în camera de la hotelul Semiramis din Saturn unde erau cazate. Cele două fete veniseră împreună la mare să lucreze drept cameriste, la hotelul Narcis din Saturn. După ce i-a tăiat gâtul, i-a băgat corpul într-o valiză, aruncându-l apoi sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net