Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Iubitul Alinei a rupt tăcerea: din ce motiv a ucis-o Loredana pe tânăra de 18 ani

Ultima actualizare:

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Iubitul Alinei, Sergiu, a rupt tăcerea și a povestit detalii despre relația dintre cele două fete, dar a expus și câteva lucruri care ar putea explica mai bine gestul criminalei. Din ce motiv a ucis-o, de fapt, Loredana pe tânăra de 18 ani. Abia acum s-au aflat toate aceste informații ce ar putea duce la elucidarea misterelor din acest caz.

Crima de la Mangalia. Foto: Click.
Crima de la Mangalia. Foto: Click.

Ceva pare să nu se potrivească în declarațiile ucigașei. Cu toate că Loredana a recunoscut că și-a atacat cea mai bună prietenă - Alina - și a omorât-o, ea susține că a făcut acest gest îngrozitor într-o criză de furie pe care nu a mai știut cum să o gestionze, declanșată de faptul că s-a simțit rănită. Însă, se pare că anchetatorii mai au de pus cap la cap mai multe informații până vor avea un tablou complet al acestui caz. Mai ales că, declarația criminalei este în totală contradicție cu modul extrem de bine calculat în care aceasta a încercat să ascundă probele.

Ce a mărturisit Sergiu, iubitul Alinei

Sergiu, iubitul Alinei, a rupt tăcerea și a povestit despre relația dintre cele două prietene, dar și faptul că Loredana își dorea extrem de tare să-i despartă, lucru demonstrat și de mesajele primite de la acesta prin care îl sfătuia să se despartă de iubita lui pentru că ea îl înșală. 

Loredana a umblat cu mulți și îi băga și Alinei, tot timpul, tot felul de prostii în cap. De multe ori i-a zis Alinei să mă înșele. Cred că era geloasă pe relația noastră, pentru că avusese înainte o relație, când partenerul ei o bătea, se comporta urât cu ea și era geloasă pentru că eu nu făceam așa ceva.

Alina era bine cu mine, era fericită și vă dați seama că Alina îi povestea totul despre relația noastră și asta a dus la invidie. De multe ori se tot băga în relația noastră, voia să ne despartă, a văzut că nu poate și în ultimul timp Loredana îmi tot dădea mesaje că Alina umblă cu un băiat și că trebuie să mă despart de ea”, a povestit iubitul Alinei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net