Video. Primele imagini de la crima din Mangalia. Ucigașa Alinei, filmată în timp ce abandonează cadavrul prietenei sale în parc

Ultima actualizare:

Au apărut primele imagini de la crima din Mangalia. Loredana, fata care la 18 ani a devenit o criminală cu sânge rece, a uimit o țară întreagă din cauza cruzimii cu care și-a ucis prietena, Alina. Pe lângă faptul că aceasta a recunoscut că și-a ucis colega de cameră, ucigașa a fost filmată în momentul în care a abandonat trupul victimei într-un parc din Mangalia.

Primele imagini de la crima din Mangalia
Primele imagini de la crima din Mangalia

În weekend la Mangalia, o tânără în vârstă de 18 ani, pe nume Loredana, și-a ucis cu sânge rece colega de cameră, Alina, din cauza unui băiat. După ce a ucis-o pe colega sa de cameră, a aşezat-o în valiză, a coborât-o cu liftul, a chemat un taxi și a lăsat trupul neînsuflețit al prietenei sale într-un parc.

Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au surprins întreaga scenă și au fost primele probe care i-a condus pe anchetatorii constănțeni la suspectă. Între timp, ucigașa și-a recunoscut fapta și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

 Primele imagini de la crima din Mangalia

Prim-procurorul Viorel Teliceanu consideră că Loredana a dus lipsă de empatie în copilărie de a ajuns să comită o faptă atât de gravă: „Cumva am observat aşa o persoană speriată şi cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”.

Acesta a mai declarat că, după ce a omorât-o pe prietena sa, tânăra a aşezat-o chiar în valiza victimei, fiind ajutată de un coleg de muncă să o urce în taxiu, dar, potrivit anchetatorilor, acesta nu ştia conţinutul valizei.

Ulterior, ajunși în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geamantan, iar fata a răspuns că și-a cumpărat niște cărți. Acțiunea ar fi avut loc duminică, la orele 3.00 - 4.00, iar valiza a fost găsită în camera de hotel. În plus, tânăra care a comis fapta a fost găsită de anchetatori în hotelul în care lucra, iar dispariția celeilalte nu a fost semnalată de cei din unitatea de cazare, conform Digi24.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net