Ce viaţă grea a avut Alina, fata omorâtă în Mangalia! Tatăl a bătut-o toată copilăria: „Am făcut foamea ani la rând”

Sunt oameni care trec prin viaţă doar prin durere şi suferinţă. Alina, adolescenta din Vaslui găsită moartă sub o bancă din Mangalia, a trăit bătută şi terorizată de tată şi a murit bătută şi înjunghiată de cea mai bună prietenă, Loredana. Erau cameriste într-un hotel din Saturn şi s-au certat pentru un băiat.

Alina voia să se întoarcă acasă peste câteva zile. FOTO: Facebook
Alina voia să se întoarcă acasă peste câteva zile. FOTO: Facebook

Noi detalii apar în cazul adolescentei de 18 ani, găsită moartă duminică dimineaţă sub o bancă din parcul Tosca din Mangalia, cu faţa desfigurată şi gâtul tăiat.

Poliţiştii au descoperit în câteva ore cine a comis fapta: cea mai bună prietenă, cu care venise din Cozmeştii de Vaslui să câştige un ban pe post de cameriste la un hotel din Staţiunea Saturn. Victima, Alina Elena Ciobanu a fost omorâtă de Loredana Atănăsoaie „la nervi”.

Criminala a explicat anchetatorilor că a atacat-o pe Alina pentru că aceasta avea un prieten acasă şi îl înşela des la mare, iar ea era nevoită să mintă tot timpul să o acopere.

După ce a săvârşit omorul, Loredana şi-a făcut victima pachet, i-a băgat corpul într-un geamantan tip troler, a chemat un taxi şi a cerut să fie dusă în parcul din Mangalia.

După ce a târât geamantanul cu trupul neînsufleţit prin parc, criminala a scos fata moartă şi a ­abandonat-o sub o bancă.

S-a întors liniştită la hotel, unde a intrat în tură. Aici au găsit-o poliţiştii şi au ­adus-o la audieri în echipamentul de femeie de serviciu. A recunoscut imediat totul.

Loredana a fost prinsă la mai puţin de 24 de ore după crimă. FOTO: Adevărul
Loredana a fost prinsă la mai puţin de 24 de ore după crimă. FOTO: Adevărul

Alina Elena Ciobanu provenea dintr-o familie greu încercată, cu cinci copii, doi băieţi şi trei fete, care a trăit toată viaţa din ajutorul social.

Ca şi mama şi fraţii ei, a fost tot timpul terorizată de un tată alcoolic care îi bătea cu regularitate. Pentru a scăpa de bătăi, mama ei a fugit de acasă cu mezina familiei şi s-a refugiat la sora ei.

Alina şi-a luat inima în dinţi, a fugit de mai multe ori de acasă, dar de fiecare dată se întorcea, dornică să termine studiile. La un moment dat, a decis să facă publică tragedia prin care trecea familia ei şi a sensibilizat un judeţ întreg.

Alina urma să înceapă clasa a XII-a

“Noi nu am ştiut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam, plânşi şi nemâncaţi, am făcut foamea ani la rând. Mama şi sora mea mai mică au reuşit să plece de lângă tata, dar eu am rămas, pentru că nu ­voiam să mă mut, din nou, de la şcoală. Eu am vrut mereu să merg la şcoală, să ajung la liceu şi să reuşesc să îmi fac un viitor cât de cât. De foarte multe ori nu aveam ce să mănânc şi chiar dacă aveam ceva acolo, nu puteam să mănânc pentru că mă ţinea pe afară, dormeam pe unde apucam pe afară, iar dimineaţa mă duceam la şcoală nehrănită şi obosită. Ajunsesem într-un punct în care nu mai rezistam”, explica Alina în 2020 pentru vremeanoua.ro.

În cele din urmă a fugit de acasă şi împreună cu mama ei au stabilit să fie înfiată de mătuşă. În urma articolelor din presă, un om de afaceri local, Ionel Sandu a luat-o sub aripa lui protectoare şi o ajuta să-şi termine studiile.

Bărbatul o proteja pe adolescenta care tocmai dăduse la acea vreme Evaluarea Naţională şi obţinuse o notă foarte mare. I-a preluat toate cheltuielile cu şcoala şi de atunci, lună de lună, o susţinea financiar şi încet, încet, devenise ca un părinte pentru acest copil chinuit de destin.

Copila venea lunar cu carnetul de note şi i le arăta. Din păcate, destinul ei, care intrase pe un făgaş normal s-a frânt într-o cameră de hotel. În toamnă urma să înceapă clasa a XII-a...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net