Mama ucigașei din Mangalia, pusă la zid după fapta fiicei sale: „Familia ei ce simte că a luat o viață de om?”

Mama ucigașei din Mangalia este pusă la zid! Oamenii șocați din toată țara o condamnă pe cea care i-a dat viață Loredanei, fata care la 18 ani a devenit o criminală cu sânge rece. Tânăra a uimit o țară întreagă in cauza cruzimii cu care a ucis-o pe Alina.

Alina, fata ucisă de prietena sa cea mai bună
Alina, fata ucisă de prietena sa cea mai bună

Crima care a îngrozit o lume întreagă

După cum bine știm, în weekend la Mangalia s-a întâmplat o crimă odioasă. Loredana, în vârstă de 18 ani a ucis-o pe cea mai bună prietenă a sa, Alina, cu o cruzime de necrezut. Cele două se aflau la Mangalia deoarece s-au angajat cameriste pe timp de vară. Din primele informații, crima s-ar fi petrecut după ce cele două s-ar fi certat din cauza unui băiat. Cu toate acestea, până în momentul crimei Alina a trebuit să îndure abuzuri din partea prietenei sale, conflictul fiind mai vechi. Deși fata a cerut ajutorul, nimeni nu a luat-o în seamă, nici măcar patronul hotelului la care lucra și iată că, acum, o lumea întreagă este îndrurată de moartea fetei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu a declarat că, după ce a ucis-o pe colega sa de cameră, a aşezat-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi. Pentru că geanta de voiaj era foarte grea, criminala a fost ajutată să o urce în taxi de un coleg de muncă despre care anchetatorii susţin că nu ştia conţinutul valizei. Apoi, când a ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în geanta de voiaj, iar fata i-a răspuns că a cumpărat cărţi. Fata în vârstă de 18 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Între timp, atât familia, cât și o mulțime de oameni sunt îndrurerați de pierderea Alinei, fata care deși a avut o copilărie grea, a muncit foarte mult și avea vise mari. Își dorea să devină asistentă și s-a preocupat de viitorul său, pe care chiar cea mai bună prietenă i l-a curmat. Doliul se simte și în școala în care cele două au fost eleve. Victima, o fată veselă, în ciuda încercărilor vieții, era mult mai populară datorită firii ei deschise și vioaie, fiind foarte bună la învățătură. Loredana, criminala care i-a șocat până și pe anchetatori prin cruzimea de care a dat dovadă, era o fire retrasă. Colegii ei spun că „era cam ciudată”. Mai mult, chiar și prim-procurorul Viorel Teliceanu consideră că fata a dus lipsă de empatie în copilărie de a ajuns să comită o fată atât de gravă: „Cumva am observat aşa o persoană speriată şi cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”, a declarat Teliceanu.

Loredana, fata care a ucis cu sânge rece
Loredana, fata care a ucis cu sânge rece

Mama Loredanei, pusă la zid

Așadar, oamenii au observat de-a lungul timpului că ceva nu este în regulă cu Loredana. Între timp, pe contul de facebook al mamei sale, comentariile au început să curgă. Se pare că fata provenea dintr-o familie cu 5 copii. Presupunem că mama Loredanei era divorțată de tatăl ei, întrucât au nume de familie diferite. Probabil într-o familie cu atâți copii nu a existat suficient de mult echilibru și probabil nu i-a fost acordată suficient de multă atenție pentru a observa că în sufletul său ascundea lucruri tulburătoare, care într-un final au izbucnit într-un acest atât de groaznic. 

„Asta e criminala? Vai de mine. Oare, familia ei ce simte că a luat o viață de om? De la cine a învățat să fie invidioasă și geloasă? Oare, îi găsiți scuze pentru crima comisă? Oare, fata asta Loredana a dus așa o viață chinuită ca prietena ei, Alina? Abia scăpase de chinul de acasă... Loredana, un duh malefic, mare, te-a corupt ca să comiți o așa crimă. Sper să faci pușcărie că ești majoră”, este unul dintre comentariile care o condamnă pe mama criminalei.

În același timp, alți oameni consideră că femeia nu are nicio vină și că totul s-a întâmplat strict din vina Loredanei.

„Opriți-vă cu ura asta! Așa limitați în gândire sunteți? Ce rezolvați??? Nimeni nu mai întoarce lucrurile, din păcate, că nu are cum. A comis o faptă oribilă, va fi pedepsită și așa mai departe. Dacă înjurați și folosiți aceste apelative ce rezolvați? Mama ei era distrusă și nu cred că merită nici femeia aia că n-a făcut nimic până la urmă. Credeți că părinții au învățat-o așa? E cumplit și pentru ei și e o dramă că al lor copil a făcut așa ceva, că va ajunge după gratii și așa mai departe..Nu mai puneți sare pe rana unui părinte ce se află în acest coșmar, că nu stiți niciodată ce vă rezervă viața și ce copii veți avea.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net