Ultimul mesaj al Alinei către omul de afaceri care o ajuta. Ce spun colegii de liceu despre criminală

Ultima actualizare:

În școala din Vaslui unde învățau Loredana și Alina, criminala și victima ei, toată lumea este în stare de șoc. Cele două fete erau bine cunoscute în liceu. Victima, o fată veselă, în ciuda încercărilor vieții, era mult mai populară datorită firii ei deschise și vioaie. Și era și foarte bună la învățătură. Loredana, criminala care i-a șocat până și pe anchetatori prin cruzimea de care a dat dovadă, era o fire retrasă. Colegii ei spun că „era cam ciudată”. Între timp, pe facebook, mii de oameni își exprimă durerea și furia totodată și anunță că o vor conduce pe Alina pe ultimul drum. Prietenul ei, Sergiu, și mai mulți colegi și-au pus poză de doliu la conturile de la facebook.

image

Șoc și furie la liceul unde învățau Alina și criminala ei

Elevii și profesorii de la Liceul Ștefan Procopiu din comuna Cozmești nu își pot reveni din șoc de când Alina a fost ucisă de cea pe care toată viața a numit-o „cea mai bună prietenă”.

„Eu sunt în stare de șoc, nu îmi vine să cred că este adevărat. Alina era sufletul clasei, făcea pe toată lumea să zâmbească. Pe lângă frumusețea pe care o avea, era și deșteaptă, avea visuri de împlinit, dar acum…”, sunt cuvintele unei colege care nu își poate stăpâni lacrimile.

Loredana Atănăsoaie, eleva care și-a ucis cu cruzime prietena de o viață. Foto: Facebook
Loredana Atănăsoaie, eleva care și-a ucis cu cruzime prietena de o viață. Foto: Facebook

„Loredana era o fată retrasă, nu vorbea mult cu noi. Era ciudată. Nu credeam vreodată că ar fi în stare de așa ceva. Colega cu care Loredana se înțelegea cel mai bine era chiar Alina. Se știau de mici. Fiind din același sat și fiind vecine, cele două fete se știau de mici. Amândouă proveneau din familii nevoiașe. Alina era susținută la liceu de un om de afaceri din Vaslui, care îi plătea lună de lună cazarea la cămin și hrană.", a spus o altă colegă citată de Libertatea.

„În ultimul an de liceu ai părăsit, forțat, visul tău devenit realitate în urmă cu 3 ani. Un vis ce îți deschidea porțile către ceea ce doreai mai mult.. o viață liniștită și fericită. Am plâns amar cu tine când mi-ai povestit ce viață ai trăit, am plâns cu tine de bucurie când o soluție s-a găsit iar visul tău s-a îndeplinit. Acum plânge o lume întreagă, că tu ne-ai părăsit 😔 Regret enorm că nu am reușit să fac mai multe pentru tine.😔Drum lin spre cer suflet blând”, este un alt mesaj postat pe Facebook de una dintre persoanele care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Alina.

Ultimul mesaj al Alinei

Alina, o fată a cărei blândețe i se oglindea în ochi, l-a impresionat pe omul de afaceri din Vaslui Ionel Sandu când a luat cea mai mare notă din localitatea la Evaluarea Națională. Atunci afaceristul a aflat de viața ei grea și a decis să o ajute lunar cu o sumă. Cine știe, poate chiar și acest aspect a trezit invidia Loredanei. Nimeni nu poate ști, până când fata, devenită o criminală odioasă la nici 18 ani, va povesti anchetatorilor ce a îndemnat-o să comită crima îngrozitoare.

Ionel Sandu, omul de afaceri care o ajuta a dezvălui care a fost ultimul mesaj al Alinei către el.

„Timp de trei ani, lună de lună, m-am întâlnit cu Alina, cu care discutam părintește, o învățam să se ferească de droguri, de proxeneți, de oameni răi, să învețe bine. Îi plăteam 700 de lei pe lună, chiria la cămin, plus 300 de lei bani de buzunar. Venea la mine, îmi arăta carnetul de note, învăța bine. Știu că își dorea ca, după clasa a XII-a, pe care o începea în toamnă, să intre la o postliceală sanitară, dorea să devină asistentă. I-am spus că o voi ajuta și sprijini financiar, pe toată perioada studiilor”, scrie Ionel Sandu.

Mă doare sufletul să vă spun că ultimul mesaj de la ea este de acum două săptămâni, când îmi spunea că lucrează pe Litoral și mă ruga dacă pot să o ajut cu închirierea unei garsoniere, până ce rezolvă cu căminul. I-am răspuns că voi găsi o soluție, să nu-și facă probleme, urma să o ajut cu garsoniera, dar, iată, s-a întâmplat această nenorocire.

Personal, trăiesc o mare dramă. Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit, avea putere de muncă, era organizată, cuminte, serioasă. Într-o clipă de nebunie, colega ei i-a tăiat aripile. Nu-mi revin, nu pot să cred ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Sandu.

Alina va fi înmormântate joi 

Alina Elena Ciobanu va fi înmormântată joi, după cum a anunțat pe reteaua social Facebook, fratele ei. 

„Cu părere de rău pentru situatia asta de necrezut, tind sa spun ca sora mea, Alina Elena va fi înmormântată în satul buda, în joia aceasta! Cei care puteți și doriți sa o conduceți pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu sa o ierte!” , este mesajul fratelui Alinei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net