Cum au arătat ultimele clipe din viața Alinei, înainte de a fi ucisă de cea mai bună prietenă. Dureros ce i-a spus mătușii sale

Ies la iveală noi detalii despre viața Alinei, fata omorâtă cu sânge rece de prietena ei, în Mangalia. Se pare că adolescenta ceruse ajutorul unei rude, dar, din păcate..nimeni nu a făcut nimic.

Alina a murit la doar 18 ani / foto: arhivă personală
Alina a murit la doar 18 ani / foto: arhivă personală

Mătușa Alinei a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre coșmarul prin care a trecut nepoata sa înainte de tragedie.

Nimeni nu a făcut nimic 

Potrivit declarațiilor făcute de mătușa tinerei, adolescenta îi dezvăluise în repetate rânduri abuzurile îndurate din partea Loredanei. 

Mai mult decât atât, Alina s-ar fi dus să îi spună patronului hotelului unde lucrau împreună că era supusă violențelor fizice de către colega sa de cameră. Chiar și așa, mărturiile sugerează că nicio măsură nu a fost luată pentru a o proteja.

Mătușa victimei susține că plângerile ei au fost ignorate, lăsând-o pe Alina să îndure bătăile. De la abuzuri la crimă se pare că nu a mai fost decât un pas, iar adolescenta a ajuns să fie ucisă de Loredana.

La momentul la care a fost găsită, spun surse din anchetă, fata era moartă de 4-5 ore, deci cel mai probabil fusese ucisă în jur de miezul nopții.

Anchetatorii au stabilit, în urma necropsiei, și care a fost cauza morții: răni profunde la nivelul gâtului, provocate de un cuțit. Fata avea, însă, pe corp și alte urme de violență care demonstrează că a fost bătută crunt înainte să fie omorâtă.

„I-am zis să meargă să se ducă la patron, s-a dus, i-a povestit că Loredana o agresează, trânteşte, izbeşte şi patronul n-a băgat-o în seamă. Şi zicea Alina: "nu mă bagă în seamă patronul”, a povestit mătușa Alinei, potrivit Antena 3 CNN.

Autoarea crimei teribile a fost arestată pentru 30 de zile

Desigur, având în vedere gravitatea faptelor, cei de la Tribunalul Constanța au decis arestarea preventivă a Loredanei, pentru următoarele 30 de zile. Aceasta și-a recunoscut fapta, putând să conteste decizia instanței în următoarele 48 de ore.

„Soluţia pe scurt: În baza art. 226 C.p.p., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu privire la inculpata Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza (...), dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 07.08.2023 şi până la data de 05.09.2023, inclusiv, a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a informat Tribunalul Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net