Noi detalii înfiorătoare în cazul crimei din Mangalia. Ce a făcut Loredana cu trupul prietenei sale, imediat după ce a ucis-o

Noi detalii ies la iveală în cazul care a lăsat întreaga țară fără grai. O tânără în vârstă de doar 18 ani și-a ucis prietena, iar cadavrul acesteia a fost descoperit sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Tribunalul Constanța a decis ca autoarea acestei crime teribile să rămână în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Autoarea crimei a fost reținută pentru 30 de zile
Autoarea crimei a fost reținută pentru 30 de zile

Potrivit celor de la focuspress.ro, noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei care a șocat întreaga țară. O fată de numai 18 ani a fost descoperită moartă, sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Autoarea acestei crime teribile ar fi chiar o prietenă a acesteia, Loredana, tot în vârstă de 18 ani. Aceasta și-ar fi ucis prietena în urma unui conflict spontan, cauzat de faptul că victima și-ar fi înșelat iubitul, apoi i-a cerut celei ce avea să îi devină călău să nu îi spună acestuia despre ce s-a întâmplat.

„Din ceea ce a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg de serviciu care se afla, întâmplător, în zonă. A pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și i-a spus taximetristului s-o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită. Nu există nici un element că bărbatul respectiv ar fi știut de conținutul valizei”, a spus procurorul Viorel Teliceanu, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Autoarea crimei teribile a fost arestată pentru 30 de zile

Desigur, având în vedere gravitatea faptelor, cei de la Tribunalul Constanța au decis arestarea preventivă a Loredanei, pentru următoarele 30 de zile. Aceasta și-a recunoscut fapta, putând să conteste decizia instanței în următoarele 48 de ore.

„Soluţia pe scurt: În baza art. 226 C.p.p., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu privire la inculpata Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza (...), dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 07.08.2023 şi până la data de 05.09.2023, inclusiv, a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, a informat Tribunalul Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net