Pus la plată pentru că a cerut să i se taie pâinea în două! Ce explicație bizară a avut patronul restaurantului

Dacă înspre începutul verii vorbeam despre prețurile aberante la care ajunsese mâncarea în restaurantele de pe litoral, se pare că nici în străinătate lucrurile nu stau mai bine. Un client de la un restaurant din Italia a fost nevoit să plătească o taxă deoarece i s-a tăiat pâinea în două! Iar justificarea halucinantă a patronului? A trebuit să folosească o farfurie și șervețele în plus!

A plătit 2 euro în plus pentru a i se felia pâinea
A plătit 2 euro în plus pentru a i se felia pâinea

Poate vă mai amintiți că mai la începutul sezonului estival, toți românii care au ales să meargă pe litoralul țării noastre au rămas șocați de prețurile ridicate de la restaurante. De la tochitura de aproape 60 de lei, până la turistul care a plătit 97 de lei pentru cartofi prăjiți, cu toții am privit cu uimire la prețurile halucinante practicate la mare. Iar nici comercianții ambulanți nu stăteau mai bine, deoarece un banal știulete de porumb fiert, vândut pe plajă, ajungea tocmai la 10 lei!

Ei bine, dacă vă gândeați că aceste prețuri piperate sunt un fenomen strict românesc, se pare că v-ați înșelat! Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, acest caz bizar ar fi avut loc la un restaurant din Gera Lario, din zona lacului Como, din nordul Italiei. Acolo, la finalul lunii iunie, un client a fost nevoit să plătească o taxă suplimentară pentru că a cerut să i se taie pâine în două.

A plătit în plus pentru a i se tăia pâinea

Desigur, taxa a fost una minoră, de doar 2 euro, însă principiul pentru care a fost aplicată a fost unul care i-a lăsat muți de uimire pe cei doi clienți ai restaurantului, cât și pe internauți. Porivit patronului restaurantului, motivul pentru care a adăugat taxa a fost faptul că a trebuit să folosească 2 farfurii, cât și 2 șervețele, în loc de unul singur.

„Incredibil, dar adevărat...” a scris clientul, potrivit celor de la Antena 3 CNN, lăsat fără cuvinte de taxa adăugată pentru procesul „complex” de feliere a pâinii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net