Suma incredibilă plătită de un turist pentru o felie de lămâie pe litoralul românesc. „Uitați și voi prețuri”

Ultima actualizare:

Un turist a rămas șocat atunci când a trebuit să plăteasca nota de plată dintr-un restaurant din Costinești. Bărbatul a fost nevoit să plătească o sumă uriașă pentru întreaga comandă, însă cel mai tare l-a revoltat câți bani i s-au cerut pentru o banală felie de lămâie.

Suma incredibilă plătită de un turist pentru o felie de lămâie în Costinești
Suma incredibilă plătită de un turist pentru o felie de lămâie în Costinești

Suma uriașă pe care a plătit-o un turist pentru o felie de lămâie

Știm bine că tot mai mulți români aleg stațiunile din Bulgaria, Grecia și Turcia, acolo unde serviciile și prețurile sunt considerate mult mai avantajoase decât cele de pe litoralul nostru. Nu mai este un secret pentru nimeni că prețurile din stațiunile de la noi le pot crea o gaură în portofel celor care se încumetă să servească masa la malul mării. Situația trăită de un român totuși, este ieșită din comun!

În timp ce se întorcea din Bulgaria, bărbatul a decis să oprească în Costinești din curiozitate pentru serviciile de la noi. Acesta însă a avut parte de un adevărat șoc când i s-a adus nota de plată, mai exact a trebuit să plătească un total de 257 de lei. Ceea ce l-a revoltat și mai tare este faptul că numai pentru o singură felie de lămâie bărbatul a dat 1,5 lei! Desigur, nu este singurul preț șocant. Se pare că un mic costă nu mai puțin de 8 lei, iar o salată de varză 15 lei. 

Bărbatul a decis să își exprime nemulțumirea pe internet, așa că a postat un clip pe TikTik în care arată bonul cu produsele pe care le-a consumat. 

„Se întreabă lumea de ce litoralul românesc este gol sau de ce pleacă lumea în alte țări în sezonul estival. Haideți să vă arăt ce am pățit în Costinești. Venind din Bulgaria, am zis să mă opresc un pic și pe la noi, pe litoralul românesc, să văd despre ce e vorba.

Am ajuns la un restaurant La Bunica, sau ceva de genul ăsta, și am zis să mâncăm și să bem ceva. Uitați și voi prețuri. Cartofi prăjiți, 16 lei, porția mică de la Mc Donalds e destul de mare pe lângă ce am primit.

Dar uitați aici ce n-am putut să înțeleg, felie lămâie, 3×1,5. Un leu cincizeci, o jumătate de felie de lămâie. Mici, 8 lei bucata, enorm, pentru că erau niște mici mai mult decât mici. Total 257 de lei, adică e exorbitant. De aia pleacă lumea, să ceri tu 1 leu cincizeci pe jumătate de felie de lămâie. Rușine, România”, a spus românul în clipul postat pe TikTok. 

Verificați mereu recenziile

Este important să știți că înainte de a merge la un restaurant, indiferent că este pe litoral sau în orice altă zonă, este important să verificați recenziile primite pe Internet. De pildă, localul unde a poposit românul de pe TikTok avea recenzii proaste atât cu privire la prețuri, cât și la servicii încă de acum mulți ani. Astfel, printr-o simplă verificare puteți evita o experiență neplăcută care vă poate costa bani buni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net