Creatura bizară din România care te poate omorî pe loc. E întâlnită des pe litoral sau în Delta Dunării

Țara noastră este una plină de frumusețe și surprize, însă, din nefericire, aceastea nu sunt întotdeauna unele plăcute. De fapt, în acest caz, chiar vorbim despre o „surpriză” potențial letală, deoarece da, veninul acestei creaturi poate ucide un om! Este vorba despre unul dintre cei mai faimoși păianjeni din lume: temuta Văduvă Neagră! Află mai multe detalii alături de Click!

Creatura bizară din România care te poate omorî pe loc
Creatura bizară din România care te poate omorî pe loc

Nimeni nu poate nega faptul că țara noastră este de o frumusețe rară, iar totul, începând de la priveliștile naturale, până la fauna acestor teritorii, este o adevărată binecuvântare! Însă, când a fost ultima ocazie când o veste bună a venit fără vreo capcană care să ne dea fiori? Ei bine, în cazul frumuseții țării noastre, această „capcană” este prezența unei creaturi care poate, cu ușurință, să vă fie și letală! Este vorba despre temuta Văduvă Neagră!

Cu toții am auzit despre acest păianjen, iar probabil că cei mai mulți dintre noi îl pot recunoaște fără probleme. Această mică creatură neagră, cu acel model distinctiv roșu pe spate, are un venin extrem de periculos, asemănător în efecte cu cel al unei vipere, ori cobre. În trecut, aceasta era văzută de-a lungul Dunării, inclusiv în Deltă, potrivit fanatik.ro.

Văduva Neagră, păianjenul de temut care poate ucide un om

Păianjenul poate fi letal pentru om
Păianjenul poate fi letal pentru om

Trebuie să știți că doar un singur sfert de miligram din veninul acestui păianjen poate fi letal pentru un om, iar Văduva Neagră va prefera să își facă pânză în zone ferite și întunecate, departe de orice pericole. Zonele de-a lungul Dunării, cât și Delta au fost părțile din țara noastră unde această creatură de temut a fost zărită, în trecut.

Deși Văduva Neagră nu este chiar atât de comună în țara noastră, asta nu înseamnă că prezența ei nu a provocat tragedii. Mai ales în cazurile în care victimele nu și-au dat seama ce anume le-a mușcat, așa că au ales să ignore umflătura rezultată, cât și discomfortul. Ei bine, în scurt timp, oamenii s-au confruntat cu paralizie, probleme cardiace, cât și dureri extrem de puternice. În cele din urmă, acestea au dus chiar și la deces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net