Amenda uriașă primită de un tânăr care a rămas blocat cu mașina pe plajă. Gestul său a fost taxat imediat

Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de doar 18 ani, din județul Neamț, a primit o amendă uriașă din partea poliției, pentru gestul său neinspirat. Acesta, dornic de a-și etala mașina Audi, a intrat cu vehiculul pe plaja din Eforie Nord, unde a rămas imediat blocat în nisip. Ceilalți turiști au anunțat autoritățile, iar acum tânărul trebuie să scoată din buzunar 10.000 de lei pentru isprava sa.

Tânărul a primit o amendă de 10.000 de lei / foto: captură YouTube/Dobrogea TV
Tânărul a primit o amendă de 10.000 de lei / foto: captură YouTube/Dobrogea TV

Un nou episod incredibil a avut loc pe litoralul țării noastre, mai precis, pe plaja de la Eforie Nord. Acolo, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, un tânăr din județul Neamț a primit o amendă usturătoare, care, cel mai probabil, îl va învăța că mersul pe jos rămâne necesar, chiar și atunci când ai permis. Mai precis, totul s-a pornit de la faptul că tânărul în vârstă de numai 18 ani a intrat pe plajă cu mașina sa Audi, unde a rămas, destul de rapid, blocat în nisip.

Cum aventura sa la volan s-a împotmolit imediat, mai mulți turiști au încercat să îl ajute să împingă mașina, însă nisipul s-a dovedit a fi o problemă la fel de serioasă precum amenda din partea poliției. Desigur, atunci când nici măcar cu ajutorul celor din jur nu a putut fi eliberată mașina, tânărul șofer a chemat un ATV, pentru a debloca autovehiculul.

Șoferul a primit o amendă de 10.000 de lei

În timp ce tânărul șofer făcea tot posibilul pentru a-și debloca mașina din nisip, alți turiști sunau către autorități, care au ajuns imediat la fața locului. După cum ne putem imagina, polițiștii nu au fost deloc amuzați de isprava tânărului, iar potrivit celor de la IPJ Constanța, amenda a fost una uriașă.

Autoritățile au confirmat că incidentul a avut loc pe data de 26 iulie, iar a doua zi, polițiștii au reușit să identifice șoferul. Astfel, tânărul a primit o amendă de 10.000 de lei, conform cu O.G. 19/2006, privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor de pe plajă

image
image
image
image
image
image
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net