Cum să scapi de amendă dacă te oprește poliția în Bulgaria. Secretul descoperit de un român: „Nu mi-a venit să cred ce se întâmplă...”

Există vreo soluție pentru a scapă de amendă dacă te oprește poliția din Bulgaria, pe lângă încercarea de le oferi o „atenție” oamenilor legii? Ei bine, un român a reușit să găsească antidotul pentru una din marile temeri ale celor care merg în vacanță la vecini sau care doar traversează Bulgaria pentru a ajunge în Grecia.

image

Ce a făcut un român pentru a scăpa de amendă în Bulgaria. Reacția incredibilă a poliției

Fiecare român a fost oprit sau cunoaște pe cineva care a pățit-o în Bulgaria. După ce treci Podul Prieteniei și vameșul bulgar îți dă scârbit pașaportul înapoi, orice amiciție cu vecinii se evaporă din cauza polițiștilor dornici să-ți ureze „drum bun” dacă mergi în concediu. Nici la întoarcere nu e mai plăcut, dar măcar ești relaxat și fără bani în buzunar.

De-a lungul anilor, românii au încercat cu metoda „clasică” de a scăpa de o amendă mare, dar și de alte complicații. Unii au avut noroc de polițiști care trag la mită, iar alții au rămas cu „momeala” în portofel și cu o amendă sănătoasă.

Recent, un bărbat din Galați a dat însă peste peste cap sistemul. Plecat cu familia, dar și cu voie bună, spre Halkidiki, acesta s-a trezit pe plictisitorul tronson spre Sofia, după ce faci dreapta în timp ce Veliko Târnovo te așteaptă în față, că e tras pe dreapta. Depășise viteza legală.

„Când am văzut că sunt oprit, nevasta mi-a dat 10 euro în grabă. Am prieteni care au scăpat ieftin și mă gândeam că mă voi înțelege cu cei doi polițiști”, a relatat românul pe un grup de pe platforma reditt.

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg

Deși încrezător, bărbatul n-a reușit în niciun fel să se tocmească cu bulgarii. „Parcă aveau bostanul gol. Nu comunicau deloc, nu schițau nimic”, a relatat șoferul din țara noastră.

Resemnat și îngrijorat de ce sancțiune ar putea primi, românul și-a făcut curaj, s-a dat jos din mașină proprie și s-a dus către autovehicului poliției din Bulgaria. Atunci, povestea românească a căpătat accente comice. Observând o minge de fotbal pe bancheta din spate, bărbatul român a exclamat: „Stoicikov, great player... but Hagi better” (Stoicikov, mare jucător, dar Hagi a fost mai bun).

„Dintr-o dată, polițiștii s-au schimbat la față. S-au uitat unul la altul și au început să strige: no, no Hagi... Stoicikov the best. Apoi au început să radă. Eu am continuat să le fac jocul și să le zic de Barcelona, Real Madrid și de sferturile de finală din SUA. Dar ei m-au retezat imediat când mi-au amintit că Bulgaria a prins semifinalele la același turneu cu care noi ne lăudăm de 30 de ani”, a povestit românul pe plaftorma de socializare.

A scăpăt de amendă în Bulgaria pentru că a pomenit numele lui Stoicikov

Bărbatul a relatat că a fost de acord până la urmă cu polițiștii ca să scape de amenda din Bulgaria. „Am mințit că Stoicikov e mai bun ca Hagi și am plecat liniștit în concediu”, a precizat acesta.

Cine a fost Stoicikov, jucătorul care i-a adus noroc unui român

Așa cum noi îl avem pe Hagi, bulgarii îl au pe Hristo Stoicikov. Despărțiți de un singur an ca vârstă, cei doi mari jucători au fost colegi la Barcelona timp de două sezoane. Până și la numărul de goluri pentru cele două naționale stau asemănător: Hagi a reușit 35 de goluri pentru România, în timp ce starul bulgar a marcat de 37 de ori pentru semifinalista de la CM 1994.

Stoicikov l-a salvat pe un român de amendă în Bulgaria, dar trebuie să înțelegem că fostul fostbalist chiar e o legendă. A obținut cele mai importante trofee în fotbal (Balonul de Aur și Gheata de aur) și a câștigat Liga Campionilor (n.r. Cupa Campionilor la acea vreme).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net