Pleci la Nisipurile de Aur în concediu? Iată cel mai bun hotel pentru sejurul tău: luxos și ieftin!

Vara a venit deja de ceva timp, iar stațiunile aflate lângă România sunt preferate de foarte mulți români, mai ales că prețurile vacanțelor sunt acolo mult mai convenabile decât cele de pe litoralul de la noi. Cele din Bulgaria nu fac excepție.

Nisipurile de Aur este o stațiune perfectă pentru familii și cupluri / foto: Pixabay
Nisipurile de Aur este o stațiune perfectă pentru familii și cupluri / foto: Pixabay

Fără să plătești prea mulți bani, Bulgaria are foarte multe oportunități de vacanță, unele dintre ele chiar în celebra stațiune Nisipurile de Aur.

Stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria oferă experiențe turistice pe care nu le veți uita prea repede. Cei care aleg să vină în vacanță aici au la dispoziție multe hoteluri în care cazarea și serviciile sunt ireproșabile. Totuși, există un hotel care pare să mulțumească pe toată lumea.

Care este cel mai bun hotel din Nisipurile de Aur, Bulgaria

Perfect pentru vacanțele în familie, Prestige Hotel and Aquapark este la mare căutare în ultima perioadă și este un hotel de 4 stele.

Aflat la doar 2 minute de pe jos de plajă, hotelul are o piscină în aer liber pentru adulți și copii, cu șezlonguri și umbrele gratuite Camerele sunt moderne și sunt amenajate practic. Centrul spa al hotelului include saună, piscină interioară şi cadă cu hidromasaj, iar parcul acvatic are fântâni de apă şi tobogane.

Deși are toate facilitațile de care are nevoie o familia care a plecat cu ai săi copii, locația este apreciată în mod special și de cupluri, care oferă printre cele mai mari scoruri.

Grifid Encanto Beach Hotel este și el o ocazie de neratat

În același timp, o altă opțiune de cazare la Nisipurile de Aur este Grifid Encanto Beach Hotel. Aflat la doar 1 minut de o plajă privată, are șezlonguri și umbrele de soare gratuite.

Piscina pentru copii cu tobogane și o piscina interioară încălzită, cu acoperiș din sticlă, sunt doar câteva dintre facilitățile pe care le oferă.

Hotelul din Bulgaria mai are o piscină infinită cu terasă panoramică pe acoperiș, un centru de fitness, wellness și spa ultramodern care oferă tratamente de lux, masaje, proceduri de balneoterapie și tratamente cu nămol, proceduri cosmetice, activități și programe de relaxare.

Tot aici există și un restaurant cu teresa superbă, dar și un bar în hol și o patiserie intimă cu vedere la mare. De asemenea, se fac programe de animație pentru adulți, copii și adolescenți cu diverse activități sportive, gimnastică, boccia, zumba și darts.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net