Noua destinație de vacanță care i-a cucerit pe români. Bora Bora de Europa e mai ieftină decât Grecia

Ultima actualizare:

Grecia, Bulgaria sau plajele din Mamaia se pot confrunta, fără îndoială, cu lipsa turiștilor. O nouă destinație turistică a furat startul, datorită peisajelor, prețurilor mici și a faptului că se află în apropiere de țara noastră. Este vorba despre stațiunea Kasmil, din Albania, o zonă supranumită și Bora Bora Europei.

image

O turistă din România care a vizitat Albania a rămas fascinată de măreția și frumusețea peisajelor care i-au cucerit inima. Profund impresionată de locul parcă desprins dintr-un colț de Rai, dar și de prețurile mici, ea a împărtășit această experiență.

,,Are plaje superbe, ape turcoaz”

Ksamil, Albania. Foto: Pininterest
Ksamil, Albania. Foto: Pininterest

Femeia a rămas impresionată de plajele cu apă turcoază, istoria culturală și alte atracții turistice ale Albaniei. Stațiunea Kasmil atrage pe zi ce trece din ce în ce mai mulți turiști, fapt care a condus la supraaglomerarea ei. 

„Albania crește tot mai mult în ochii turiștilor și are și de ce! Are plaje superbe, apă turcoaz, orașe vechi și încărcate de cultură, munți semeți, râuri spectaculoase, canioane întunecate, cascade înspumate, delte pline de păsări… cam câte ceva pentru fiecare.

Ksamil e probabil cea mai cunoscută stațiune a Albaniei, supranumită și Bora Bora Europei. Apa e foarte frumoasă, probabil cea mai turcoaz din Albania. Dar din acest motiv e și cea mai aglomerată stațiune”, a povestit femeia, după cum informează evz.ro. 

Mai mulți turiști au împărtășit aceeași părere 

,,Apa este curată, impecabilă. Prețurile sunt foarte, foarte, foarte mici, excelență locație pentru o vacanță.”, „Am vizitat-o anul trecut și mi-a rămas în amintire un, loc, de vis, de la Durres până la Ksamil găsești plaje pentru toate gusturile, peisaje super, prețuri accesibile, oameni ok, RECOMAND!”,

„Ksamil e un sat de pescari care s-a dezvoltat după 2000. Sarande este în oraș similar cu Constanța și cu o zonă de cluburi ca și Mamaia. Ne-a mai plăcut Vlore ca și localitate.”, „Noi am descoperit Albania acum vreo 7 ani și de atunci am rămas complet uimit de prețuri,de plaje, de oameni și de locurile vizitate”, au spus alți turiști. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net