Începe programul „Litoralul pentru toți”. Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru o săptămână de vacanță

Astăzi, 3 mai 2023, la mare, s-a dat startul pentru programul „Litoralul pentru toți”, care a început cu o lună mai devreme față de anii anteriori. Acest program le oferă românilor posibilitatea de a-și petrece vacanța la mare, într-o perioadă în care nu sunt foarte mulți turiști, beneficiind în același timp și de reduceri semnificative la cazare.

Vești bune pentru români! A început programul „Litoralul pentru toți” / foto: Pixabay
Vești bune pentru români! A început programul „Litoralul pentru toți” / foto: Pixabay

În plin sezon estival, plajele din România sunt pline de turiști dornici să-și petreacă vacanța la mare. Perioadele de vârf sunt în lunile iulie și august, când și prețurile sunt extrem de mari. „Litoralul pentru toți” este destinat românilor cu venituri mici, care nu-și permit un concediu în vârf de sezon.

Turiștii beneficiază de reduceri de până la 50%

Persoanele care vor să-și petreacă, acum, vacanța la mare, beneficiază de reduceri cu până la 50% mai mici, față de prețurile la cazare din sezonul estival. În stațiunea Eforie, prețurile pornesc și de la suma de 90 de lei, ele continuând să crească, în funcție de stațiunea aleasă, dar și de condițiile oferite.

„Litoralul pentru toți” le permite turiștilor să opteze pentru cazare la un hotel de trei stele, în Mamaia, unde vor plăti suma de 120 de lei. Pentru regimul all inclusiv, românii pot opta pentru hoteluri din sudul litoralului, însă tariful crește, ajungând să oscileze între 250 și 300 de lei pe noapte de persoană.

Prețurile sunt valabile doar prin agențiile de turism

Românii pot beneficia de reduceri doar prin agențiile de turism / foto: Pixabay
Românii pot beneficia de reduceri doar prin agențiile de turism / foto: Pixabay

Începând de astăzi, 3 mai, și până pe data de 15 mai, românii au posibilitatea să vină la mare pe bani puțini. De asemenea, ei pot opta pentru acest program și în perioada 1 septembrie – 15 noiembrie.

Cei care optează pentru un astfel de program, trebuie să știe că prețurile menționate mai sus sunt valabile doar prin intermediul agențiilor de turism, unde există posibilitatea de a achita cu vouchere de vacanță.

Mai mult decât atât, agențiile de turism includ în pachetele lor și excursii gratuite la mânăstiri sau cetăți din județ.

Programul „Litoralul pentru toți” dispune de un număr limitat de locuri – 4.000 de locuri scoase la bătaie de către hotelieri, iar programul ajunge la final atunci când aceste locuri se epuizează, conform antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net