Cât costă pachetele turistice de Revelion, la malul mării, pe litoralul românesc?

Ultima actualizare:

Cu o lună şi jumătate înainte să admire artificiile şi să-şi facă urări pentru 2023, mulţi români au intrat în febra Revelionului şi analizează ofertele agenţiilor de turism. Nu doar pensiunile de la munte sunt, însă, vizate pentru marele chef. Întrucât Marea Neagră are frumuseţea ei în orice anotimp, şi litoralul românesc e o ţintă pentru petrecăreţi, scrie adevarul.ro.

image

Hotelurile cu SPA, de pe Litoral, sunt preferate de turiști

Hotelierii de la malul Mării Negre sunt gata să-i întâmpine pe cei care doresc să treacă în noul an admirând valurile. Ofertele conţin pachete pentru cel puţin trei nopţi de cazare, servicii de masă incluse, masa festivă din noaptea de Revelion, dar şi posibilitatea de a te relaxa la SPA sau de a beneficia de diferite tratamente şi servicii de înfrumuseţare.

Hotelul Vega (cinci stele) din Mamaia oferă, pentru două persoane, o cameră dublă standard la preţul de 4.236 lei/sejur de trei nopţi. Pachetul cuprinde micul dejun, cina de Revelion, muzică live, un meniu fix şi open bar, dar şi un foc de artificii. Reprezentanţii hotelului le promit turiştilor că vor avea parte de invitaţi speciali, care vor întreţine atmosfera în noaptea dintre ani.

image

Hotelul lui Hagi oferă inclusiv masaj la tălpi

La Hotelul Iaki din Mamaia (patru stele), oferta de Revelion cuprinde trei nopţi de cazare pentru două persoane şi pensiune completă, la preţul de 5.478 de lei. Oaspeţii primesc acces gratuit la Iaki SPA (piscină interioară, saună, jacuzzi, cascadă şi terapii SPA). Doamnele vor putea face gratuit împachetări corporale cu alge, vor putea beneficia de o mască facială lifting cu siliciu marin şi de masaj la tălpi.

Tot în staţiunea Mamaia, Hotelul Sulina (patru stele) oferă camera dublă matrimonială la preţul de 2.019 lei/sejur de trei nopţi în perioada Revelionului. Musafirii vor avea parte de seri tradiţionale, degustări de vinuri, muzică live şi divertisment pentru copii. În prima zi din an, gazdele vor pregăti o masă tradiţională pescărească.

Cei care doresc să vină de Revelion la malul mării fără să achiziţioneze pachetele oferite de hoteluri au posibilitatea de a închiria un apartament în zona Mamaia Nord, la preţul de 560 lei/noapte pentru patru persoane.

Sudul litoralului, sărac în oferte

Deocamdată, pe site-urile specializate în rezervări, doar două hoteluri din partea de sud a litoralului românesc au lansat oferte de Revelion. Astfel, în Eforie Nord, la Hotel Acqvatronic - Steaua de Mare, camera dublă de Revelion costă 3.951 lei/sejur de trei nopţi - all inclusive. În schimbul acestui tarif, turiştii vor primi o cină festivă în noaptea dintre ani, cu muzică live, sesiuni zilnice de aqua gym, circuit Aqvatonic cu masaje (şedinţă de 120 de minute/zi) şi alte surprize. În Mangalia, Hotel Paradiso a lansat o ofertă de Revelion pentru trei nopţi de cazare cu 3.528 de lei camera dublă - all inclusive şi masa festivă de Revelion.

Petreceri trepidante în cluburi exclusiviste

În afara plimbărilor pe malul mării, oaspeţii au posibilitatea de a descoperi farmecul oraşului Constanţa şi în afara verii. Cazinoul începe deja să-şi dezvăluie frumuseţea de altădată, după ce anumite zone restaurate au fost dezvelite. De asemenea, centrul istoric al oraşului e plin de cafenele, baruri şi restaurante. Mai mult, cluburile exclusiviste din zona Mamaia şi Mamaia Nord se pregătesc de petreceri trepidante, cu foarte multe surprize.

Turiştii pot vizita Muzeul Naţional de Istorie şi Arheologie, care dezvăluie mărturii ale anticului Tomis, dar şi cetăţile Callatis, Capidava, Histria sau Adamclisi (unde este şi cunoscutul monument Tropaeum Traiani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net