Diana Munteanu, pusă la zid pentru ultima apariție: „De ce ai ales să te urâțești așa. Zici că nu mai ești tu”

O postare recentă de pe rețeaua de socializare Instagram nu a avut tocmai efectul dorit pentru Diana Munteanu. În vârstă de 45 de ani, aceasta pare să arate mai bine ca oricând, iar prezentatoarea de la Antena 1 nu se sfiește să se mândrească cu energia și fizicul de invidiat pe care le are. Însă, se pare că nu toți fanii ei de pe Instagram sunt chiar atât de încântați de postările acesteia, iar vedeta și-a atras o mulțime de comentarii negative.

Diana Munteanu, pusă la zid pentru ultima apariție. Foto: colaj/captură Instagram
Diana Munteanu, pusă la zid pentru ultima apariție. Foto: colaj/captură Instagram

La 45 de ani, Diana Munteanu pare să arate mai bine ca niciodată, iar pe lângă fizicul de invidiat, prezentatoarea de la Antena 1 este mai energică și plină de viață ca oricând. Ei bine, aceasta nu se sfiește deloc să se mândrească cu aspectul și viața pe care o duce, așa că vedeta a postat, recent, imagini cu ea purtând doar un costum de baie, pe plajă. Însă, pe lângă încurajările și complimentele venite din partea fanilor ei de pe Instagram, au fost și unele vorbe ceva mai negative. Se pare că postarea prezentatoarei a atras mult mai multe critici decât s-ar fi așteptat aceasta.

Mai precis, comentariile negative primite de către Diana Munteanu au făcut referire la operațiile estetice, care, spun utilizatorii de pe Instagram, nu au efectul la care a sperat vedeta Antena 1.

Diana Munteanu a primit critici pe Instagram

Au fost o mulțime de comentarii care au afirmat că aceasta arăta mult mai bine înainte de a apela la operațiile estetice, un utilizator spunând chiar „zici că nu mai ești tu”. Alt utilizator a scris: „ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una de nerecunoscut.” Un alt internaut a scris: „Nu înțeleg de ce ai ales să te urâțești așa!”

Poza de la care s-au pornit reacțiile dure / foto: Instagram
Poza de la care s-au pornit reacțiile dure / foto: Instagram

Desigur, pe lângă valul neașteptat de critici, vedeta a avut și destui fani gata să îi ia apărarea. Însă, se pare că internauții au mai găsit un motiv de a se lega de Diana Munteanu, deoarece operațiile estetice nu au fost singurul motiv de nemulțumire. Un utilizator a spus că vedeta se bronzează mult prea mult, iar, aici, aceasta nu a ezitat să comenteze, spunând că iubește bronzul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net