Diana Munteanu și-a înnebunit vecinii! Vedeta a făcut plajă în curte și și-a arătat toate formele

Diana Munteanu face ce face și ne mai arată cât de bine este! După ce și-a băut cafeaua în costum de baie în zăpadă, în propria ei curte, tot acolo, vedeta de 44 de ani a scos din nou șezlongul și s-a așezat ieri, duminică, la plajă.

Încântată de bronzul obținut la ea în curte, prezentatoarea TV s-a și postat pe Instastory cu dunga de la costumul de baie care s-a format în urma bronzului natural. Că are forme apetisante știm deja, însă nici nu a venit bine sezonul de plajă că Diana Munteanu a și dat startul celor mai sexy costume de baie!

Diana Munteanu are o disciplină riguroasă pe care o respectă cu sfințenie

Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că atunci când vine vorba de silueta ei are o disciplină riguroasă! Antrenamentele fizice și alimentația sănătoasă contribuie din plin la obținerea unui trup de top model, la care și gena bună și mama natură își aduc contribuția din plin!

Anul trecut, Diana Munteanu spunea că se simte bine în pielea ei și consideră că este poate în cea mai bună formă de până acum. Cert este că Diana Munteanu  este o adevărată bombă sexy la cei 44 de ani ai săi și pare să-i fie mai mult soră decât mamă fiului său adolescent, David!

E drept că a atras și pareri sau comentarii negative la un moment dat când urmaritoarele sale o certau că poate e anorexică și că deja i se văd coastele, fiind totuși prea slabă, dar Diana Munteanu nu s-a lăsat “doborâtă” de critici. Din contră, de câte ori are ocazia să își etaleze trupul tras prin inel o face mereu cu stil. Vedeta pare că adoră costumele de baie minuscule care lasă cât mai multă piele la vedere! 

Nu consideră disciplina un sacrificiu

Într-un interviu pentru okmagazine, Diana Munteanu a explicat cum reușește să se păstreze la un nivel invidiat chiar și de reprezentantele mai tinere ale sexului frumos.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. 

Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”, a declarat prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net