Neatza de la malul mării! Ramona Olaru și Diana Munteanu au făcut furori în costum de baie, pe litoral!

Ultima actualizare:

Ramona Olaru și Diana Munteanu au încins litoralul mai rău decât canicula, încă de la orele dimineții, cu aparițiile lor Hot! în costume de baie decoltate, care le puneau în evidență trupurile de sirenă, cu abdomen tonifiat și piele bronzată.

image

Cele două dive din showbiz-ul autohton au făcut furori la plajă cu trupurile lor lucrate și bronzul arămiu, pus în valoare de costumele de baie albe.

Vezi și: Ramona Olaru îi face galerie lui Cătălin Cazacu la concursurile moto!

Ramona Olaru a surprins publicul la matinalul «Neatza cu Răzvan și Dani», într-o ținută foarte sumară, căci show-ul s-a desfășurat la malul mării. Superba blondină a apărut alături de cei doi prezentatori, într-o vestimentație complet albă, o pălărie foarte chique și ochelari de soare, atrăgând admirația telespectatorilor și a turiștilor norocoși de pe plajă. 

Wow: Cazacu, băgat la cheltuieli de Ramona! Vrea inel de logodnă de 18.000 de euro

Ramona Olaru a optat pentru o ținută complet albă în emisiune, care a constat doar dintr-un costum de baie, din două piese, și un șal lung în jurul taliei. Asistenta TV arăta precum un adevărat fotomodel de pe podiumurile internaționale, cu picioare lungi, fără cusur și atitudine provocatoare. Blondina a făcut ravagii pe litoralul românesc și s-a fotografiat într-o pereche de tocuri amețitoare, ce-i puneau în evidență statura impunătoare de zeiță la malul mării. 

Nu rata nici: Cătălin Cazacu: „Mai vreau un copil cu Ramona!” Ce condiție i-a pus ca să-i dea inelul?

WOW! Diana Munteanu, concurență serioasă pentru Ramona Olaru la capitolul siluetă

La matinalul Neatza cu Răzvan și Dani a fost invitată și Diana Munteanu, care s-a asortat la fix cu blondina Ramona Olaru. Diana Munteanu și-a etalat trupul superb într-un costum de baie foarte decoltat, ce-i evidenția picioarele și coapsele tonifiate.

Hai să vezi și: Diana Munteanu și Lewis Hamilton, episod comic la Monte Carlo

Prezentatoarea este într-o formă de invidiat la cei 43 de ani și debordează de senzualitate, dovadă că prin prezența ei poate face concurență și unui fotomodel de 33 de ani, așa cum este Ramona Olaru. 

Diana s-a fotografiat și ea într-o ținută spectaculos de sexy, pe care a asortat-o cu o pălărie și o pereche de pantofi cu toc, de culoare aurie.

Află și: Diana Munteanu, selfie cu Max Verstappen, campionul mondial de Formula 1! Ce reacție a avut pilotul

«Marti, fara ceasuri rele!♥️» , a scris Diana Munteaannu în dreptul imaginii care a adunat peste 1.500 de aprecieri de la fanii ei de pe Instagram. 

Ramona Olaru, înșelată de Cătălin Cazacu?

Ramona Olaru este cea mai populară asistentă TV de la oră actuală, iar acest aspect se datorează nu numai fizicului ei de păpușă Barbie, ci și prezenței plăcute de pe micul ecran, făcând o echipă bună cu Dani Oțil și Răzvan Simion, la matinalul de pe Antena 1.

Interesant și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație cu năbădăi! S-au ignorat în mall

Ramona are o viață sentimentală tumultoasă și intens mediatizată. Asistenta TV a fost într-o relație de aproape doi ani cu prezentatorul Cuza de la Noaptea Târziu, iar în momentul în care s-au despărțit, frumoasa blondină declara că nu are de gând să se implice într-o nouă idilă. 

Asistenta TV era bună prietenă de câțiva ani cu Cătălin Cazacu, iar între cei doi au început să se dezvolte sentimente mai profunde, așa că au început o relație pasională cu certuri și împăcări. 

La un moment dat, Ramona Olaru părea că a pus punct definitiv relației cu Cazacu și posta o serie de mesaje misterioase în care lăsa de înțeles că partenerul ei ar fi înșelat-o. Din fericire cei doi s-au împăcat, iar în relația lor s-a așternut armonia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net