Mărturia uluitoare a pescarului care a găsit trupul fetei violate în parcul din Mangalia: „Nu i se cunoștea fața”

Un pescar a găsit cadavrul fetei în parcul din Mangalia. Acesta a declarat că inițial crezuse că este vorba despre un câine, însă când s-a apropiat a văzut că era o persoană. „Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", spusese pescarul.

Pescarul a fost cel care a găsit cadravrul fetei Foto: replicaonline.ro
Pescarul a fost cel care a găsit cadravrul fetei Foto: replicaonline.ro

Un pescar a găsit cadavrul tinerei

O fată a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia, însă poliţiştii nu au reuşit deocamdată să o identifice. „Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo, ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira, avea până în 15 ani", a declarat pescarul care a găsit cadavrul tinerei.

„Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", a mai adăugat pescarul. 

Fata avea fața desfigurată

Oamenii care locuiesc în zona parcului din Mangalia spun că nu au auzit ţipete în timpul nopţii, dar ei cred că trupul neînsufleţit al tinerei ar fi fost adus acolo.Martorii spun că fata avea faţa desfigurată. Din primele informaţii, ar fi vorba de o tânără de circa 15-17 ani. Tânăra are urme de violență şi sânge la nas, scrie Antena3 CNN.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearct să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu această fată şi cum s-a ajuns la această tragedie. De asemenea, trupul fetei a fost la morgă pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii au adus la fața locului și un câine de urmă pentru a-i ajuta în acest demers.

Fată moartă, după ce a petrecut cu prietenul ei

În noaptea de 30/31 iulie 2023, Shara, o tânără în vârstă de 16 ani din București, a murit în condiții suspecte la domiciliul lui Mateo, un tânăr de 19 ani, din comuna Dumbrava Roşie, pe care l-a cunoscut pe Internet. Adolescenta plecase în Piatra Neamț pentru un concurs școlar. A fost luată de la gară de către iubitul ei, cu care s-a plimbat prin oraș și cu care, într-un final, a ajuns în casa lui. Cu doar trei ore înainte să își piardă viață, aceasta a vorbit cu mama ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net