Alertă în județul Constanța. O fată de 12 ani a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia, criminalul este căutat

Cadavrul unei fete desfigurate a fost găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia. În acest moment, polițiștii nu pot spune despre cine este vorba. Cert este faptul că tânăra are urme de violență pe corp.

Fata a fost găsită moartă într-un parc Foto: Observator.ro
Fata a fost găsită moartă într-un parc Foto: Observator.ro

Cadvrul fetei prezenta urma de violență

Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din oraș, se află cadavrul unei persoane. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

Trupul fetiţei a fost transportat la IML. Ar fi fost găsită sub o bancă şi ar fi avut urme de sânge la nas. Nu se știe nici identitatea și nici vârsta. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt.

Criminaliștii caută indicii pentru a stabili cum s-a produs tragedia. În anchetă este folosit și un câine de urmă. 

Găsită decedată în casa prietenului ei

În noaptea de 30/31 iulie 2023, Shara, o tânără în vârstă de 16 ani din București, a murit în condiții suspecte la domiciliul lui Mateo, un tânăr de 19 ani, din comuna Dumbrava Roşie, pe care l-a cunoscut pe Internet. Adolescenta plecase în Piatra Neamț pentru un concurs școlar. A fost luată de la gară de către iubitul ei, cu care s-a plimbat prin oraș și cu care, într-un final, a ajuns în casa lui. Cu doar trei ore înainte să își piardă viață, aceasta a vorbit cu mama ei.

Găsită plutind pe apă de un trecător

În luna mai, cadavrul unei femei, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în lacul din Parcul Râșcani al Capitalei. Potrivit poliției, victima a fost observată plutind pe apă de un trecător, care a alertat imediat oamenii legii. Femeia s-a dovedit a fi decedată de trei zile. Pe corpul neînsuflețit al victimei nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net