Trupul fără cap al unui bărbat, descoperit în baia unui hotel din Japonia. Ce au surprins camerele video

Ultima actualizare:

Un cadavru decapitat a fost descoperit într-o cameră de hotel din orașul Sapporo, un oraș de pe cea mai nordică insulă principală a Japoniei, Hokkaido, potrivit postului de stat NHK News, citat de Sky News. Descoperirea macabră a fost făcută de persohnalul hotelului care a alertat de urgență autoritățile. Anchetatorii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele video montate în hotel și au observat un bărbat care a ieșit din camera respectivă cu o valiză într-o mână.

image

Cadavrul decapitat, despre care se crede că este al unui localnic de 62 de ani, a fost găsit duminică după-amiază în baia camerei, situată la etajul doi al hotelului.

Orașul Susukino, unde a fost descoperită oribila crimă, este cunoscut ca având multe așa zise hoteluri de dragoste dedicate cuplurilor care caută o cameră de o noapte. 

Posturile locale de televiziune relatează că poliția a recuperat imaginile video ale hotelului în care se observă un bărbat care intră în cameră cu o altă persoană sâmbătă seara, în jurul orei 22.50.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 2 noaptea, persoana necazată în hotel este surprinsă de camerele de supraveghere când părăsește camera cu o vliză în mână și un rucsac în spate.

În valiză s-ar afla capul victimei

Presa din Japonia relatează că persoana a fost văzută plecând cu o valiză neagră, iar anchetatorii bănuiesc că aceasta conținea capul și hainele victimei.

Persoana care a părăsit camera de hotel era de statură mică și purta o pălărie cu boruri largi. Mai mult, la venire purta îmbrăcăminte de femeie, iar la plecare avea haine negre, potrivit presei locale care citează surse din anchetă.

Autopsia corpului bărbatului a dezvăluit că acesta a fost cel mai probabil decapitat cu o unealtă ascuțită după ce a survenit moartea, mai scrie presa locală.

Deocamdată, bărbatul misterios surprins de camerele video nu a fost prins, iar poliția nu a furnizat detalii dacă a fost identificat. Acesta este căutat, iar la acțiune participă peste 200 de ofițeri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net