Caz șocant în România. Un bărbat din Sibiu a stat în casă 2 zile împreună cu un cadavru

După cum am observat deja, există mai multe tipuri de știri. Unele pot fi încurajatoare, altele triste, ori, poate, chiar amuzante. Ei bine, acest caz care s-a petrecut în Sibiu intră, cu ușurință, în categoria știrilor absolut bizare. Se pare că un bărbat a stat 2 zile în casă alături de cadavrul iubitei sale. Situația șocantă a fost descoperită de către o rudă a femeii.

Femeia a murit în urma unei supradoze / captură: PRO TV
Femeia a murit în urma unei supradoze / captură: PRO TV

Fiecare dintre noi poate, cu siguranță, să împartă știrile în mai multe categorii. De la cele încurajatoare, la cele triste, amuzante, ori, în unele cazuri, cele care reușesc să ne înfurie. Ei bine, un caz absolut șocant din Sibiu se încadrează, fără doar și poate, în categoria știrilor bizare. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, un bărbat ar fi petrecut 2 zile alături de cadavrul iubitei sale, închis în casă. Se pare că descoperirea terifiantă a fost făcută de o rudă a femeii.

„Până când moartea ne va despărți” pare să nu fi fost un obstacol de netrecut pentru bărbat, care a fost, între timp, trimis în „vacanță” la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Se pare că femeia decedată, pe numele ei Florentina Aurelia (33 de ani), și-ar fi pierdut viața în urma unei supradoze cu ciuperci halucinogene, pe care le consuma împreună cu iubitul ei. Conform acestuia, cei doi intenționau să se sinucidă împreună, însă familia tinerei vine cu o variantă ceva mai terifiantă.

Familia femeii spune că aceasta dorea să îl părăsească pe bărbat

Descoperirea macabră a fost făcută ieri (11 iulie), de către o mătușă a victimei. Pe lângă femeia moartă, iubitul acesteia era extrem de confuz, posibil încă sub influența drogurilor. Poliția a deschis deja o anchetă pentru ucidere din culpă. Autoritățile au identificat cauza decesului drept insufieciență cardio-respiratorie.

Potrivit rudelor femeii, aceasta ducea o viață de coșmar alături de iubitul ei, pe care aceștia îl suspectează că ar fi avut un rol mult mai deliberat în moartea Florentinei. Se pare că acesta a mai avut o condamnare de 6 ani de închisoare, pentru acte de violență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net