De ce trebuie să pui bicarbonat de sodiu pe fereastră. Te scapă de o mare problemă

Pe măsură ce înaintăm în anotimpul cald, cu siguranță că fiecare dintre noi petrecem tot mai mult timp cu geamurile deschise. Iar cum temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, probabil că deja lăsăm deschis pe parcursul nopții, fără să stăm pe gânduri. Însă, cu toți știm că acest lucru are un dezavantaj: insectele. Din fericire, Click! vă propune o metodă extrem de simplă prin care puteți scăpa de acești vizitatori nepoftiți: folosiți bicarbonatul de sodiu!

Bicarbonatul de sodiu este o opțiune naturală și ieftină
Bicarbonatul de sodiu este o opțiune naturală și ieftină

Deja ne aflăm și în luna iulie, iar temperaturile ridicate devin din ce în ce mai greu de suportat. Mai ales dacă ne numărăm printre românii care nu au acasă un aer condiționat, cea mai bună soluție pentru a putea respira lejer, în propriile noastre camere, este să lăsăm geamurile deschise. Din păcate, insectele nu vor ezita să ne dea bătăi de cap, iar mulți dintre noi vor prefera să închidă geamul decât să se confrunte cu acești oaspeți nepoftiți.

De la țânțarii care se vor înfrupta din noi la orice ocazie, la muște, greieri, sau chiar viespi, un geam deschis poate reprezenta o adevărat „autostradă” pentru insecte. Iar cum destinația finală este apartamentul nostru, avem nevoie de o metodă sigură pentru a scăpa de această problemă. Ei bine, bicarbonatul de sodiu este alegerea perfectă.

Bicarbonatul de sodiu va ține insectele la distanță

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu aproximativ 50 cl de apă și să puneți amestecul într-o sticlă cu atomizor. Apoi, doar pulverizați lichidul oriunde credeți că este posibil ca insectele să poată intra în casă, iar problema este rezolvată!

Acest amestec absolut banal este eficient împotriva insectelor, mai ales a muștelor și furnicilor. Iar partea cea mai bună este că veți folosi o metodă complet naturală, fără miros și fără cine știe ce chimicale ce vă pot pune în pericol sănătatea! Așa că, de acum, aveți soluția perfectă pentru a ține toate geamurile deschise, fără să vă mai fie teamă de insecte!

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net