Fructul care îți poate umple viața de fericire. Este asociat cu atragerea prosperității, a norocului financiar, dar și a iubirii

Fiecare dintre noi își dorește o viață plină de succes și fericire, iar indiferent dacă credem sau nu în diverse superstiții și tradiții, asta nu înseamnă că nu putem încerca câteva „trucuri” pentru a ne spori șansele. Pe lângă diversele plante și cristale al căror simbolism ne poate fi de ajutor, există și un fruct despre care se spune că va umple casa de prosperitate și armonie: pomelo!

Un bol cu fructe pomelo poate aduce abundența în viața ta
Un bol cu fructe pomelo poate aduce abundența în viața ta

Cu siguranță că nu există nicio persoană de-a lungul globului care va spune că își dorește o viață nefericită. Fiecare dintre noi avem unele dorințe comune, de la dragoste, la siguranță financiară, sau chiar o relație armonioasă cu cei din jur. Ei bine, mai mult ca sigur că știm deja că există o mulțime de tradiții și superstiții care ne promit o mână de ajutor pentru ca aceste vise să devină realitate. De la Feng Shui, la alte obiceiuri de pe glob, o mulțime de români încearcă diferite metode pentru a se simți mai încrezători în propriul destin.

Cu siguranță că majoritatea dintre noi deja știm că există o mulțime de plante și obiecte despre care se spune că ne pot aduce noroc și sănătate în case. Ba mai mult decât atât, conform tradiției Feng Shui, până și modul în care este aranajată mobila are un efect asupra energiilor din apartament! Însă, poate că nu mulți dintre noi știu că există un fruct despre care se spune că ne va umple viața de abundență și fertilitate: pomelo!

Pomelo, fructul care ne poate umple viața de fericire

Ei bine, despre acest fruct delicios se spune că are abilitatea de a ne influența pozitiv mersul vieții. Iar pentru a vă putea bucura de aceste efecte, trebuie doar să așezați un bol cu fructe pomelo într-o zonă centrală din casă, ori la birou. Ideal ar fi să folosiți perechi de pomelo, deoarece în tradiția chineză, toate lucrurile bune în viață vin în perechi.

Iar dacă puneți bolul cu pomelo la birou și vă este foame, aveți și avantajul de a avea la îndemână o gustare delicioasă și sănătoasă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net