Cel mai bun ceai pentru migrene. Dacă îl bei, nu mai ai nevoie de medicamente pentru durerea de cap

Ultima actualizare:

Cunoscutul medic Adina Alberts vine din nou în atenția internauților cu un remediu natural, menit să rezolve durerile de cap și problemele cu fierea - ceaiul de cimbrișor. 

Ceaiul de cimbrișor tratează migrenele / foto: Pixabay
Ceaiul de cimbrișor tratează migrenele / foto: Pixabay

Recent, în social media, aceasta a mărturisit că mereu s-a confruntat cu migrene urmate de vărsături, și nimic altceva nu a dat roade în cazul ei în afară de ceaiul de cimbrișor. 

Adina Alberts își tratează durerile de cap cu ceai de cimbrișor 

Încă din copilărie, medicul s-a confruntat cu „migrene cu vărsături ciclice”, și abia la vârsta de 25 de ani și-a pus diagnosticul singură. 

„Oriunde aș merge în lumea aceasta mare, mereu sunt cu cimbrișorul după mine. Eu sufăr de mic copil de “migrene cu vărsături ciclice” – așa cum erau ele denumite prin anii ‘80. De mică vomam des, la 2-3 luni, și nimeni nu m-a diagnosticat până pe la 25 de ani când, într-un final, m-am diagnosticat singură.

De fapt, mâncam foarte mult unt (și acum sunt înnebunită după unt dar mă abțin), și niciun medic al acelor vremuri nu a putut face legătura de cauzalitate.

În jurul vârstei de 25 de ani am început să fac mult sport. Stările migrenoase (plus cele de vomă, pentru că acest tandem migrena-vomă mereu a existat în cazul meu) s-au rărit foarte mult. Dar tot mai apăreau. 

Ulterior, când stresul cronic a pus stăpânire pe viața mea, ajunsesem să nu mai pot mânca aproape nimic…Doar pâinea cu apă o mai toleram. Atunci am descoperit cimbrișorul. Cimbrișorul este leacul absolut al “bilei leneșe” și, implicit, al migrenelor teribile din perioadele de criză biliară”, explică Adina Alberts, pe social media.

Cum se consumă ceaiul de cimbrișor 

Adina Alberts recomandă ceaiul de cimbrișor / foto: Social media
Adina Alberts recomandă ceaiul de cimbrișor / foto: Social media

Medicul a precizat faptul că maxim două cești cu ceai de cimbrișor pe zi pot rezolva această problemă. 

„Beți câte un ceai pe zi, în fiecare zi, obținut prin fierberea în 300-400 ml de apă a unei lingurițe cu vârf de plantă uscată, timp de cinci minute. Dacă ați exagerat cu mesele copioase, puteți bea și două ceaiuri pe zi. În acest mod veți uita definitiv de această problemă chinuitoare.

Fără enzime digestive… Fără medicamente pe bază de bilă. Și fără gură amară”, precizează Adina Alberts.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
470151278 538188272547733 6261949949018933597 n jpg
 Sambuca di Sicilia FOTO Shutterstock
corvinul jpeg
bancomat jpeg
wizz air avion jpg
marelbo png
loto jpeg
cincsor dimineata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net