Descoperire șocantă în Italia! S-a găsit un cadavru care ar aparține unei românce

Descoperire macabră în Treviso, Italia! Joi dimineață, 13 iulie, o femeie a avut un adevărat șoc când s-a trezit cu un cadavru decapitat în canalul de scurgere din spatele casei sale, folosit pentru irigarea câmpurilor. Se presupune că trupul neînsuflețit ar aparține Anincăi Dota, o româncă, în vârstă de 83 de ani, care a dispărut în iulie 2020, în Santa Lucia di Piave, nu departe de locul descoperirii.

Cadavru decapitat, posibil al unei românce, găsit într-un canal de irigare / Foto: Freepik
Cadavru decapitat, posibil al unei românce, găsit într-un canal de irigare / Foto: Freepik

O scenă șocantă a avut loc joi dimineață în Mareno di Piave, din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia. O femeie a găsit un corp în descompunere, fără cap, într-un canal din spatele casei sale, folosit pentru a iriga câmpurile. 

Potrivit jurnaliștilor de la Corriere della Sera, ploile abundente din noaptea precedentă au scos la iveală cadavrul, motiv pentru care, atunci când femeia a mers la canalul de scurgere din spatele casei sale, folosit pentru irigarea culturilor agricole, ca să verifice dacă s-a umplut cu moloz, a dat peste trupul neînsuflețit, fără cap, aflat într-o stare avansată de descompunere, în faza de saponificare, fenomen care apare atunci când un corp rămâne scufundat în apă rece sau curgătoare pentru o perioadă lungă de timp.

Am văzut că era ceva lângă baraj. Apoi mi-am dat seama că este un cadavru, le-a declarat ea carabinierilor, relatează Adevărul.ro.  

Din primele cercetări, cadavrul ar fi rămas în canal cel puțin un an. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de la fața locului de pompierii voluntari de la detașamentul Asolo, împreună cu polițiștii.

Cadavru ar aparține unei românce

Printre primele ipoteze înaintate este cea potrivit căreia cadavrul ar aparține Anincăi Dota, o bătrână de 83 de ani de origine română, care a dispărut în iulie 2020, în Santa Lucia di Piave, nu departe de locul descoperirii macabre. Însă, procurorul a dispus o autopsie, date fiind condițiile de descompunere ale cadavrului, pentru lămurirea cauzei morții, dar și un test ADN, pentru a încerca să dea un nume rămășițelor umane

Aninca Dota a dispărut în urmă cu trei ani, atunci când a plecat singură de acasă și nu s-a mai întors. Cea care a anunțat autoritățile a fost fiica acesteia, gândindu-se că bătrâna îşi pierduse orientarea. În ciuda faptului că atenția salvatorilor s-a concentrat, în special, de-a lungul canalelor de irigare, unde se credea că ar fi căzut, operațiunile de căutare nu au avut succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net