Unde a fost găsit trupul femeii dispărute în timpul unui apel video: „Te putem lăsa să te odihnești”

Poliția din Marea Britanie a confirmat că un cadavru ce a fost găsit duminică într-un râu din Lancashire aparține femeii care a dispărut în timpul unui apel video, Nicola Bulley, scrie Adevărul.ro. Trupul a fost găsit de două persoane care se plimbau într-o zonă de lângă satul St Michael’s on Wyre.

Nicola Bulley, femeia dispărută în mijlocul unui apel video Foto: Twitter
Nicola Bulley, femeia dispărută în mijlocul unui apel video Foto: Twitter

Luni a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia unul dintre anchetatori a anunțat că este vorba despre aceeași persoană care a fost declarată dispărută.

Din păcate, acum putem confirma că ieri am recuperat-o pe Nicola Bulley de la River Wyre. Familia a fost informată și, desigur, este devastată. Gândurile noastre sunt alături de ei în acest moment.

Recunoaștem impactul uriaș pe care l-a avut dispariția ei asupra familiei și prietenilor ei, dar și asupra oamenilor din St Michael’s. Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în ceea ce a fost o investigație extrem de complexă și extrem de emoționantă. Nu este rezultatul pe care ni l-am fi dorit oricare dintre noi, dar sperăm să ofere câteva răspunsuri pentru cei dragi. Cazul este acum tratat de către medicul legist”, au anunțat polițiștii.

Ce spune familia 

O declarație a fost citită în numele familiei femeii. De fapt, a fost în principal o evaluare a reacției presei din Marea Britanie, la dispariția ei. „În sfârșit, Nikki, nu mai ești o persoană dispărută, ai fost găsită, te putem lăsa să te odihnești acum. Te iubim, mereu te-am iubit și te vom iubi, vom continua de aici”. Era conectată la o videoconferință, potrivit The Guardian. 

Femeia de 45 de ani era consilier ipotecar și era declarată dispărută de 24 de zile. Trupul ei a fost descoperit la puțin peste un kilometru de locul unde a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele, după ce și-a lăsat cele două fete la școală, pe 27 ianuarie.

Câinele ei a fost găsit la scurt timp, împreună cu telefonul ei, încă conectat la o conferință telefonică de serviciu, pe o bancă de lângă malul abrupt al râului.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucra Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9:01, în ziua în care a dispărut. La 08.53 îi trimisese un e-mail șefului ei. „Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el. „La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul”, a adăugat Pociecha.

Poliția a declarat anterior că este posibil ca femeia de 45 de ani să fi intrat în râu și că dispariția ei nu este suspectă. Căutarea a atras un interes uriaș, un număr mare de oameni vizitând zona în care a dispărut femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net