Minoră însărcinată, găsită într-un dulap, la un an și jumătate de la dispariție. Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

După un an și jumătate de la dispariție, o adolescentă a fost găsită de polițiști, ascunzându-se într-un dulap. Oamenii legii au efectuat percheziții, în timp ce doi bărbați, locuitori ai casei, se uitau liniștiți la televizor. Ei au susținut că nu o mai văzuseră pe fată.

Minora a fost găsită după un an și jumătate de când a dispărut Foto: Pixabay.com
Minora a fost găsită după un an și jumătate de când a dispărut Foto: Pixabay.com

Adolescenta este din statul american Michigan. Ea a fost dată dispărută de către tatăl său, în anul 2021. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre soarta ei. Recent, polițiștii au primit un pont de la o persoană, cum că fata s-ar ascunde într-o anumită locuință, aflată în orașul Port Huron. Oamenii legii au bătut la ușa casei unde o femeie nu le-a permis accesul înăuntru.

„Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, lucruri care, pentru noi, au fost semnale de alarmă. Doamna ne-a spus să ne întoarcem cu un mandat de percheziție. Așa am făcut”, a declarat mareșalul adjunct Robert Watson pentru Detroit Free Press.

Minora a fost găsită însărcinată

În momentul în care s-au întors la locuința suspectă, oamenii legii au fost întâmpinați de doi bărbați care se uitau la televizor. Adolescenta a fost găsită în dulapul din hol, ascunsă printre haine. Ocupanții casei au negat că ar fi văzut-o, ba chiar le-au oferit ofițerilor câteva piste false.

Conform procedurilor, adolescenta a fost ulterior dusă la spital, pentru un examen de sănătate. Acolo, medicii au descoperit că este însărcinată.

Autoritățile o suspectează pe mama fetei 

Oficialii au declarat pentru Detroit Free Press că au deschis o anchetă pentru răpire parentală, suspectă fiind mama fetei, care deținea custodia acesteia.

Autoritățile sunt de părere că mama ar fi știut, în tot acest timp, locul exact unde se afla fiica ei. Mai mult decât atât, ea ar fi fost cea care i-ar fi găsit adăpost din casă în casă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net