Mădălina Cojocari e dispărută de o lună, în SUA. Părinții fetiței de 11 ani au fost arestați

Ultima actualizare:

Un caz ciudat de dispariție este anchetat de autoritățile americane. Mădălina Cojocari, de 11 ani, a fost văzută ultima dată în casa familiei ei, din localitatea Cornelius, din Carolina de Nord. Pentru că părinții au raportat dispariția fetiței cu întârziere, au devenit suspecți și au fost arestați.

Fotografiile fetiței de 11 ani, publicate de FBI
Fotografiile fetiței de 11 ani, publicate de FBI

Mădălina Cojocari, de 11 ani, a dispărut la 23 noiembrie 2022, însă părinții nu au anunțat Poliția timp de mai multe săptămâni. Mama Mădălinei, Diana Cojocari, în vârstă de 37 de ani, originară din Republica Moldova, și tatăl ei vitreg Christopher Palmiter, în vârstă de 60 de ani, au fost arestați sâmbătă, 17 decembrie, pentru că nu au anunțat forțele de ordine despre dispariția Mădălinei, a declarat poliția, citată de CNN. Comportamentul lor suspect a trezit interesul autorităților, care îi consideră, în acest moment, suspecți.

Fotografie a Mădălinei Cojocari, publicată de poliția din Cornelius
Fotografie a Mădălinei Cojocari, publicată de poliția din Cornelius

Între timp, căutările Mădălinei continuă, fetița fiind văzută ultima oară pe 23 noiembrie, în casa ei din Cornelius. Ulterior, părinții au anunțat autoritățile. Abia acum câteva zile, un angajat al Bailey Middle School, școala la care mergea Mădălina, a sesizat dispariția fetei. Oamenii din comunitate sunt revoltați și nu înțeleg de ce părinții nu au alertat Poliția mai devreme. La data dispariției, Mădălina purta blugi, pantofi sport Adidas cu roz, mov și alb și un tricou și o jachetă albă.

A dispărut în noiembrie şi e raportată abia acum. E ciudat. Cele 24 de ore după dispariţie sunt cruciale pentru dovezi. Sunt sigură că agenţii FBI au avut un motiv să sape în curte”, a spus un vecin.

Părinții fetiței sunt reținuți la un centru de detenție din Mecklenburg. Legea din Carolina de Nord cere părinților sau tutorilor să raporterze dispariția copiilor într-un termen rezonabil. Cazul a intrat și în atenția FBI, care s-a alăturat eforturilor poliției de a o găsi pe Mădălina. Căutările au fost extinse și includ lacul Cornelius. 

O situație similară s-a petrecut, la finalul lunii octombrie, cu un tână plecat la muncă în Germania. Familia, însă, a raportat dispariția băiatului de 19 ani la scurt timp din momentul în care nu au reușit să îl mai contacteze pe acesta. Părinții și apropiații, aflați în județul Argeș, țineau legătura cu Alexandru Codruț Micșa, aproape zilnic. Când au văzut că acesta nu mai dă nici un semn și nici nu mai răspunde la apelurile familiei, au alertat autoritățile din țară.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de 29 octombrie a.c., de către aparținătorii numitului Micșa Alexandru Codruț, de 19 ani, din comuna Oarja, cu privire la faptul că, din data de 18 octombrie a.c, acesta ar fi plecat la muncă în Germania, iar din data de 26 octombrie a.c., nu mai pot lua legătura cu el”, a precizat, la acel moment, Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș. 

Din fericire, mobilizarea familiei, a cunoscuților și a autorităților au dus la identificarea rapidă a tânărului dat dispărut.  Conform autorităților, acesta s-ar afla, în continuare, pe teritoriul Germaniei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net