Un copil român din Italia a fost răpit cu duba de lângă mama sa

image
Alexandra Moraru şi fiul ei, David

Ca-n filmele cu mafioţi! O româncă din Italia s-a adresat poliţiştilor, după ce David, băieţelul ei de numai 5 ani, a fost răpit chiar de lângă ea. Mama puştiului susţine că nu este prima dată când micuţul e răpit.

Episodul traumatizant s-a consumat la Padova, în apropierea locuinţei. Alexandra Moraru îşi ducea copilul la grădiniţă, când s-a apropiat de ei un Mercedes Vito negru, înmatriculat în România. Femeia susţine că în maşină se aflau patru bărbaţi, iar unul dintre ei era chiar tatăl lui David, care ar avea interdicţia de a se apropia de ea şi de băieţel.„Trei dintre ei au coborât, iar doi m-au ţinut jos. Unul era chiar tatăl lui David. El l-a smuls pe copil din mâinile mele. Băieţelul ţipa de disperare, nici măcar nu-şi aminteşte de tatăl său”, a povestit Alexandra, care a fost prezentă în studiourile Tv7, postul local de televiziune din Padova, informează Corriere del Veneto.Sursa citată menţionează că tatăl băiatului, Bogdan Hristache, locuieşte într-o vilă din Bucureşti. Autoutilitara în care se afla copilul a fost văzută de martori îndreptându-se spre est.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
spital corabia
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg