A dispărut fără urmă în timp ce își plimba câinele și vorbea la telefon! Amănunte șocante

Ultima actualizare:

Caz șocant în Marea Britanie! Nicola Bulley (45 de ani) a fost dată dispărută în data de 27 ianuarie. Mama a două fetițe, pe care tocmai le lăsase la școală, ieșise la plimbare cu câinele pe malul unui râu. În acea zi, a dispărut fără urmă, scrie adevarul.ro.

Nicola Bulley a dispărut luna trecută (Foto: BBC)
Nicola Bulley a dispărut luna trecută (Foto: BBC)

Se afla într-o conversație telefonică, atunci când a dispărut

Telefonul ei mobil a fost găsit pe o bancă, însă pe ea nu a mai văzut-o nimeni de atunci. De trei săptămâni, autoritățile din satul St. Michael's on Wyre o caută pe Nicola Bulley. 

Nicola era de meserie consultant financiar, iar înainte să dispară, se afla într-o conferință telefonică de serviciu. La scurt timp după dispariția sa bruscă, câinele său, un cocker spaniol pe nume Willow, dar și telefonul ei, au fost găsiți pe o bancă de lângă malul abrupt al râului. Ipoteza inițială a polițiștilor a fost că femeia a căzut în râu.

Polițiștii au descoperit un cadavru în râu

Polițiștii din Lancashire au anunțat duminică, 19 februarie, că „din păcate au recuperat un cadavru”, la un kilometru și jumătate distanță de locul unde a fost văzută ultima dată femeia, în micul sat St Michael's on Wyre. Momentan nu au confirmat oficial dacă este vorba despre Nicola Bulley. 

Din cauza faptului că dispariția sa a fost extrem de mediatizată, cazul ei a stârnit curiozitate. Foarte mulți oameni s-au dus să viziteze zona unde a dispărut femeia și să facă poze sau să filmeze, iar numărul de persoane care au mers la fața locului ar fi fost „catastrofal pentru colectarea de dovezi”, spun autoritățile.

Membrii familiei Nicolei afost informați despre evoluția anchetei și gândurile noastre se îndreaptă către ei în aceste momente dificile. Cerem ca intimitatea lor să fie respectată”, a transmis Poliția din Lancashire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net